Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Probleme mari" pentru un club de tradiţie din Superligă la început de an: "Nu există un patron, un plan". Ce datorie a fost dezvăluită

"Probleme mari" pentru un club de tradiţie din Superligă la început de an: "Nu există un patron, un plan". Ce datorie a fost dezvăluită

Superliga

Comentarii

Cluburile cu probleme financiare din Superligă continuă să reziste şi chiar au impresionat din punct de vedere sportiv. Dacă la Hermannstadt situaţia s-a ameliorat, iar salariile au fost achitate, la Petrolul Ploieşti continuă să se vorbească despre probleme de la vârf.

Vivi Răchită, despre problemele pe care le vede la Petrolul Ploieşti

Nou-promovata Petrolul Ploieşti are un parcurs peste aşteptări şi se bate pentru ultimul loc de play-off. În Superligă, echipa antrenată de Nae Constantin e pe locul al şaptelea, cu 30 de puncte. 

Recent, "lupii galbeni" şi-au pierdut preşedintele, pe Costel Lazăr, care nu şi-a putut respecta promisiunile. El nu a putut aduce banii promişi, iar fotbaliştii au ameninţat că nu se vor pregăti, dacă nu va pleca din conducerea clubului. 

Deşi petroliştii au plecat în Antalya, Turcia, acolo unde, până pe 14 ianuarie, vor efectua un stagiu de pregătire, Vivi Răchită vorbeşte despre problemele de la nivelul conducerii. 

Fostul fotbalist emblematic al Petrolului Ploieşti, echipă la care a jucat între 1990 şi 1996, şi antrenor în două rânduri la echipa prahoveană (2005-2006 şi 2009-2012), Vivi Răchită a rămas apropiat de clubul său de suflet şi a remarcat dificultăţile de la vârful clubului. 

"O văd din punct de vedere sportiv foarte bine. Din punct de vedere managerial sunt mari probleme. Nu există un patron, un business plan şi nu e un buget aprobat de cineva, ca să aibă şi partea financiară", a declarat Vivi Răchită. 

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce datorie are Petrolul Ploieşti

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a recunoscut că a fost aproape de a semna cu Petrolul Ploieşti, în urmă cu câteva săptămâni. 

În interviul acordat Orange Sport, Dumitru Dragomir a aflat că Petrolul Ploieşti are datorii de aproximativ două milioane de euro, care, după părerea sa, nu ar fi reprezentat o problemă pentru viitorul clubului.

De asemenea, el făcuse un prim pas spre strategia pe care ar fi urmat să o aplice: "Am analizat lotul, ce putem să luăm? Întâi mi-am făcut calcule. Mai băgăm un milion în jucători. Nu era mult pentru a ţine o echipă de prima ligă, dar vârsta m-a oprit. Mi-e frică să nu cedez", a spus "Oracolul". 

O altă echipă care a avut probleme, Hermannstadt, a reuşit să-şi rezolve o parte dintre dificultăţile financiare, iar acum îl doreşte înapoi pe Dani Coman pe postul de preşedinte. 

Afla mai multe despre: probleme petrolul ploiestivivi rachitasuperligahermannstadt 

viewscnt
Articole similare