Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Simeone ne spunea că doar dacă ne rugăm îl putem opri pe Messi”. Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător de la Atletico

”Simeone ne spunea că doar dacă ne rugăm îl putem opri pe Messi”. Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător de la Atletico
Comentarii

Kieran Tripper, fundaşul lui Newcastle, a vorbit despre perioada petrecută la Atletico Madrid.

Englezul a jucat timp de trei sezoane pentru ”Los Colchoneros”, şi a scos în evidenţă confruntările cu Barcelona.

”Rugaţi-vă. Acesta este singurul cuvânt”

”Este amuzant, pentru că şi Messi şi Simeone sunt amanândoi argentinieni. Ne spunea să ne rugăm, înainte să jucăm contra lui (n.r. Messi), că nu putem face nimic din punct de vere tactic, pentru că este unic”, a declarat Trippier pentru GOAL.

Messi, coşmarul lui Atletico

”La Pulga” a marcat de 32 de ori în poarta formaţiei pregătite de Diego Simeone. Astfel, Atletico Madrid este victima preferată a lui Messi, după FC Sevilla. Împotriva andaluzilor, Messi a marcat de 37 de ori.

Trippier vrea să ajungă în Champions League cu Newcastle

”Ştim că ne putem bate sus. Suntem un grup unit, iar în mintea noastră, victoria este singura opţiune. Avem foarte multe meciuri, într-un interval relativ scurt de timp, şi trebuie să dăm totul”, a adăugat Trippier.

Newcastle nu a mai jucat în grupele UEFA Champions League din 2002. ”Coţofenele” au bifat ultima aventură europeană în urmă cu 11 ani, atunci când au fost eliminate de Benfica, din sferturile Europa League.

În vârstă de 32 de ani, Trippier joacă pentru Newcastle de la începutul anului trecut, şi este cotat de Transfermarkt la 13 milioane de euro. De-a lungul carierei, fundaşul a mai evoluat pentru Atletico de Madrid, Tottenham, Burnley, Barnsley şi Manchester City. 

De asemenea, acesta a jucat de 40 de ori pentru naţionala Angliei şi a marcat un gol.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare