Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Neluţu Sabău după prima înfrângere pe banca celor de la Universitatea Cluj: ”Au încercat să dea maxim!”

Ce spune Neluţu Sabău după prima înfrângere pe banca celor de la Universitatea Cluj: ”Au încercat să dea maxim!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a disputat primul meci amical al iernii. Echipa lui Neluţu Sabău a fost învinsă de Zurich cu 1-3.

Ieri, Universitatea Cluj a plecat în cantonament, unde va sta până pe 14 ianuarie, perioadă în care vor avea loc trei jocuri de pregătire, cu FC Zurich, DVSC Debrecen şi Schaffhausen.

După meci, Neluţu Sabău a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul celor de la U Cluj nu este încă sigur ce sistem de joc va folosi.  

”Au încercat să dea maxim!”

”Deocamdată nu s-a adaptat (n.r. echipa), e o perioadă în care trebuie să acumulăm mult mai ales la pregătirea fizică. Sunt meciuri în care mă pot identifica să găsesc şi sistemul potrivit pentru aceşti jucători. E o perioadă de încă două-trei zile în care trebuie să mă identific.

Dar mi-a plăcut atitudinea, s-a văzut clar dorinţa multă, dar nu putem avea calitate. Echipa este foarte obosită, am avut nişte antrenamente tari, am avut teste dure şi este clar că echipa suferă. 

Pe acest fond de oboseală, au încercat să dea maxim, să acumuleze prin acest joc. Sigur, adversarul era la un alt nivel, mult mai rapid, echipa de bază a jucat tot meciul. La noi nu se putea, că am început de câteva zile pregătirea şi nu se putea să ducă 70 de minute aceeaşi jucători.

Una peste alta, sunt mulţumit şi echipa va creşte”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului, potrivit paginii oficiale a clubului Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: neluţu sabău-universitatea cluj-amicale 

viewscnt
Articole similare