Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Dani Coman n-a ajuns la CFR şi negociază cu revelaţia Superligii. Surpriza finalului de an | EXCLUSIV

NEWS ALERT Dani Coman n-a ajuns la CFR şi negociază cu revelaţia Superligii. Surpriza finalului de an | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dani Coman (43 de ani) este "liber de contract", în continuare, după ce s-a despărţit de Hermannstadt la începutul sezonului. Fostul portar a avut discuţii pentru o posibilă venire într-o funcţie de conducere la CFR Cluj, dar ar putea ajunge preşedinte la revelaţia Superligii din acest sezon.

Dani Coman, preşedinte, din 2023, la revelaţia Superligii?

După ce a reuşit să gestioneze o situaţie financiară grea la Astra Giurgiu, unde a fost preşedinte între 2015 şi 2021, fostul portar al Rapidului s-a alăturat proiectului de la Hermannstadt, în 2021, dar a plecat după doar un an, în august 2022, după ce clubul sibian s-a lovit de probleme financiare mari, chiar la startul sezonului Superligii. 

În lunile care au urmat au apărut mai multe informaţii conform cărora Dani Coman discută cu CFR Cluj. Aceste trative nu au fost finalizate, dar el ar putea reveni în Superligă de anul următor. 

Conform surselor Orange Sport, Hermannstadt îl doreşte cu insistenţă înapoi pe Dani Coman pe postul de preşedinte. Clubul sibian, care a impresionat pe teren cu Marius Măldărăşanu pe banca tehnică, a trecut la fapte în ultima perioadă. 

Dani Coman negociază condiţiile revenirii la Hermannstadt, dar un răspuns final încă nu a fost oferit, iar discuţiile continuă

Între timp, situaţia financiară s-a stabilizat, după cum a anunţat Marius Măldărăşanu, semn că Dani Coman ar putea beneficia de condiţii mai bune faţă de acum câteva luni, când a plecat din cauza instabilităţii la nivelul bugetului

Deşi a fost revelaţia sezonului în Superligă, Hermannstadt a suferit o depunctare, din cauza unor datorii, a părăsit zona play-off-ului şi a picat în zona periculoasă a clasamentului. 

Comunicatul clubului Hermannstadt la final de an

În ultimele ore, Hermannstadt a transmis că îşi va recupera preşedintele, într-un mesaj adresat suporterilor. 

"2022 va rămâne în scurta noastră istorie ca fiind ,,anul special FCH”. Este anul în care am strâns rândurile, am rezistat şi apoi am revenit în Superliga. Este anul în care la început am prelungit contractul lui Raul Opruţ şi-n scurt timp l-am transferat definitiv pe Para-gol. Ambii sunt acum în Echipa Naţională de Fotbal a României. Este anul în care am făcut cea mai bună investiţie prin păstrarea celei mai frumoase echipe! Cu ea am revenit în prima ligă şi tot cu această echipă am ajuns în primele 6. 

În 2022 am învăţat din nou cum să ne bucurăm şi să sperăm că ne va fi mai bine! 

Anul ce urmează ne va aduce îmbunătăţiri, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan adiministrativ. Pe lângă transferuri, investiţii  şi fapte, vă pregătim o revenire pe care ne-o dorim din plin. Şi suntem convinşi că la fel simţiţi şi voi, suporterii noştri adevăraţi! 

Am pierdut 9 puncte pe care le vom recupera. Vom lupta să le recâştigăm din nou!

Am pierdut un preşedinte, pe care ÎL VOM RECUPERA! Aţi auzit bine – în 2023 NE VOM RECUPERA PREŞEDINTELE!", se arată în mesajul nou-promovatei. 

Cel mai bun marcator român din Superligă, la egalitate cu Alibec, nimicit după un an excepţional: "Degeaba muncesc zilnic, degeaba alerg până mi se face rău"

 

Afla mai multe despre: dani comanhermannstadtdani coman cfr clujcfr clujhermannstadtdepunctare hermannstadatdani coman revenire hermannstadt 

viewscnt
Articole similare