Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt nişte probleme economice la Galatasaray”. Moruţan poate salva situaţia clubului turc: ”Ar fi o soluţie rezonabilă pentru toată lumea”

”Sunt nişte probleme economice la Galatasaray”. Moruţan poate salva situaţia clubului turc: ”Ar fi o soluţie rezonabilă pentru toată lumea”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) poate fi varianta salvatoare pentru Galatasaray. Clubul turc trece printr-o perioadă mai dificilă, iar Giovanni Becali a dezvăluit că acesta are probleme financiare, dar situaţia poate fi rezolvată cu un transfer definitiv al internaţionalului român la Pisa.

Olimpiu Moruţan a decis să părăsească România în vara anului 2021 şi a ales provocarea numită Galatasaray.

Totuşi, în urma unui sezon oscilant petrecut în Turcia, mijlocaşul român a prins o mutare în Vest, la Pisa, în a doua divizie din Italia, unde evoluţiile sale au crescut consistent, ajungând chiar să fie numit ”cel mai bun talentat jucător din Serie B”, conform presei din peninsulă.

Moruţan este doar împrumutat la Pisa, care ar trebuie să achite o sumă de 5,5 milioane de euro dacă ar dori să îl transfere definitiv.

”Sunt nişte probleme economice la Galatasaray”. Moruţan poate salva situaţia clubului turc: ”Ar fi o soluţie rezonabilă pentru toată lumea”

Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe jucător, a dezvăluit că suma este considerată prea mare de clubul din Italia, dar tranzacţia are şanse de reuşită dacă Galatasaray reduce din pretenţiile financiare din acordul existent.

Acesta a informat că formaţia din Istanbul are o situaţie economică mai complicată şi încearcă să profite de aceasta pentru a obţine o reducere a sumei de transfer.

După calculele sale, Giovanni Becali consideră că Galatasaray l-ar ceda pe Moruţan pentru circa trei milioane de euro, cu mai mult de două milioane de euro din cerinţele iniţiale, dar această afacere ar urma să ajute toate părţile implicate.

Moruţan ar ajunge la o echipă unde se simte foarte bine, Pisa s-ar alege cu un jucător în formă, care a demonstrat că are nivelul necesar pentru a evolua posibil şi în Serie A, iar Galatasaray ar putea şi-ar putea reechilibra balanţa financiară.

”Am o idee şi o discut cu Galatasaray. Tatonez terenul pentru a înţelege dacă clubul turc va dori să-şi reducă pretenţiile din acordul existent. Clauza de transfer s-ar modifica de la 5,5 milioane de euro, la aproximativ 3 milioane de euro.

Sunt nişte mici probleme la Galatasaray, din punct de vedere economic. În ianuarie, o injecţie de fonduri ar fi utilă pentru club. Dacă ar renunţa la 2 milioane de euro şi l-ar face jucătorul Pisei, ar fi o soluţie rezonabilă pentru toată lumea.

Trebuie să vedem dacă este posibilă o asemenea înţelegere”, a declarat Giovanni Becali, conform La Nazione.

După 19 etape scurse din Serie B, Pisa se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: morutanpisagalatasaray 

viewscnt
Articole similare