Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pisa pune presiune pe Olimpiu Moruţan. Anunţul lui Giovanni Becali: ”Este omul potrivit”

Pisa pune presiune pe Olimpiu Moruţan. Anunţul lui Giovanni Becali: ”Este omul potrivit”
Comentarii

Echipa italiană Pisa, cu Marius Marin şi Olimpiu Moruţan titulari, a învins luni, în deplasare, formaţia Spal Ferrara, scor 1-0.

Pisa pune presiune pe Olimpiu Moruţan. Anunţul lui Giovanni Becali: ”Este omul potrivit”

Olimpiu Moruţan şi-a regăsit forma cu care s-a consacrat la FCSB. Trecerea sa de la Galatasaray la Pisa a fost făcut la momentul oportun pentru cariesa sa, consideră presa din Italia. 

Ajuns în Italia, internaţionalul român a avut un început mai greu, dar acum impresionează aproape la fiecare apariţie în tricoul celor de la Pisa.

Autor a patru goluri şi cinci pase decisive, în 12 meciuri jucate, Moruţan a fost lăudat evlavios de gazetarii italieni.

"Moruţan a contribuit la gol şi a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluţie şi în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida cu Spal).

Dar Moruţan este omul de care Pisa e interesată, omul potrivit. Pot să activeze opţiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opţiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenţia să facă, chiar acum în iarnă, o opţiune de cumpărare definitivă, dar la un preţ mai mic.

Vom vedea… vor exista discuţii. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu ştim cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a declarat Giovanni Becali, potrivit AS.ro.

  • 3.5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Moruţan, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

După 19 etape, Pisa se află pe locul cinci clasamentul din Serie B, cu 29 de puncte. În acest sens, clubul a înregistrat şapte victorii, opt rezultate de egalitate şi patru înfrângeri.

În următoarea partidă, Marius Marin şi Olimpiu Moruţan vor da peste Cittadella pe 14 ianuarie, de la ora 15:00, contând pentru etapa 20 din eşalonul secund al Italiei.

  • 4 goluri şi 7 assist-uri a strâns Olimpiu Moruţan pentru Pisa, în cele 18 meciuri jucate

Serie B | Moruţan, victorie la Ferrara; Parma lui Dennis Man – doar egal la Venezia

 

Afla mai multe despre: morutanpisa 

viewscnt
Articole similare