Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serie B | Moruţan, victorie la Ferrara; Parma lui Dennis Man – doar egal la Venezia

Serie B | Moruţan, victorie la Ferrara; Parma lui Dennis Man – doar egal la Venezia
Comentarii

Echipa italiană Pisa, cu Marius Marin şi Olimpiu Moruţan titulari, a învins luni, în deplasare, formaţia Spal Ferrara, scor 1-0; Parma, cu Dennis Man titular, a condus cu 2-0 la Venezia, dar a fost egalată şi scorul final a fost 2-2.

Pisa s-a impus în deplasarea de la Ferrara cu 1-0, prin golul reuşit de Giuseppe Sibilli. Marius Marin şi Olimpiu Moruţan au fost integralişti şi au primit, ambii, câte un cartonaş galben. Adrian Rus a rămas pe bancă, rezervă neutilizată. Pisa este pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte.

La Venezia, Parma a condus cu 2-0 prin dubla reuşită de Franco Vazquez în minutele 45 (penalti) şi 50. Gazdele au revenit şi au egalat după cele două goluri reuşite de Pohjanpalo (min. 70) şi Pierini (min. 82). Dennis Man a fost înlocuit în minutul 79 de Drissa Camara. Cu acest rezultat Parma se află pe poziţia a 6-a în Serie B, cu 27 puncte.

Rezultatele înregistrate luni în meciurile etapei a 19-a din Serie B:

Brescia – Palermo 1-1; Ascoli – Reggina 0-1; Benevento – Perugia 0-2; Cagliari – Cosenza 2-0; Como – Cittadella 2-0; Spal – Pisa 0-1; Sudtirol – Modena 0-2; Venezia – Parma 2-2.

Afla mai multe despre: morutanman 

viewscnt
Articole similare