Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga a fost influenţat de Gigi Becali şi a scăpat de fotbalistul CFR-ului plătit cu 48.000 de euro pe lună: ”Eram şocat. Nu îmi venea să cred!”

Neluţu Varga a fost influenţat de Gigi Becali şi a scăpat de fotbalistul CFR-ului plătit cu 48.000 de euro pe lună: ”Eram şocat. Nu îmi venea să cred!”

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR, a vorbit despre FCSB şi a mărturisit că a fost surprins de strategia lui Gigi Becali.

Omul cu banii din Ardeal a dezvăluit că a fost surprins de salariile pe care le plătea Gigi Becali. Neluţu Varga nu se aştepta ca la FCSB să fie salarii ”mici”.

Varga susţine că a fost uimit de faptul că la FCSB erau salarii de 5.000 şi 10.000 de euro, iar după ce a văzut acest lucru, patronul campioanei a luat imediat măsuri şi a redus cheltuielile. 

Neluţu Varga a vorbit şi despre cel mai bine plătit jucător pe care l-a avut CFR. Este vorba despre fotbalistul islandez, Runar Sigurjonsson, care avea un salariu de 48.000 de euro pe lună. 

”Eu când auzeam că la Steaua (n.r. - FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000, eram şocat! Nu-mi venea să cred.

La CFR nu exista contract sub 15.000 de euro pe lună. Şi rezerva rezervelor era plătită regeşte. Aveam rezerve ca Sigurjonsson cu 48.000 de euro pe lună! Şocant! Acum am îndreptat lucrurile”, a spus Ioan Varga, citat de Fanatik.

Gigi Becali şi Nelu Varga, prieteni? Gest neaşteptat al CFR-ului când FCSB a venit la Cluj: ”Lumea nu ştie de relaţia asta”

”Noi de câte ori am avut nevoie de ceva de la Cluj... deci noi mergem la Cluj. Am mers acum, am stat trei zile. Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic. Este şi relaţia asta pe care lumea nu o ştie”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cfr-fcsb-neluţu-varga 

viewscnt
Articole similare