Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a păcălit Mario Camora pe Gigi Becali: ”E gratis? Hai să-l luăm, care e problema?” Ce a urmat :)

Cum l-a păcălit Mario Camora pe Gigi Becali: ”E gratis? Hai să-l luăm, care e problema?” Ce a urmat :)

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a povestit cum Mario Camora a reuşit să-l păcălească pe Gigi Becali să transfere un jucător.

Mihai Stoica a dezvăluit cum Gigi Becali a transferat un jucător după ce Mario Camora l-a lăudat excesiv de mult.

Ulterior, patronul FCSB a afirmat că, de fapt, a făcut transferul după ce ar fi fost influenţat de... Mihai Stoica.

Povestea transferului făcut de Gigi Becali după laudele lui Mario Camora

În vară, Gigi Becali era în căutarea unor fundaşi centrali şi primul transfer pe care l-a făcut a fost cel al lui Rachid Bouhenna, care a venit liber de contract de la CFR Cluj.

Însă acest transfer are o întreagă poveste în spate. Mihai Stoica spune că Bouhenna a fost transferat de Gigi Becali după ce Mario Camora i-a transmis lui Florin Tănase că jucătorul francez este ”cel mai bun fundaş central alături de care am jucat”.

Mai departe, Florin Tănase i-a transmis lui Mihai Stoica vorbele auzite de la Camora. Managerul FCSB-ului susţine că, la rândul lui, i-a transmis mesajul lui Gigi Becali, care s-a arătat încântat, mai ales că Bouhenna era liber de contract.

”De Bouhenna a zis (n.r. Gigi Becali): ”Mi-a zis Meme, că a zis Camora...” Nu! Eu i-am spus: ”băi, Gigi...” Am vrut să-l luăm pe Bouhenna înainte de a merge la CFR, părea foarte bun la Sepsi.

Părea bun, căpitan de echipă, părea că iese cu mingea la picior, mie mi-a plăcut mult, eu am insistat cu Bouhenna la momentul ăla. Nu s-a putut lua, a plecat la CFR. N-a jucat la CFR. L-am văzut prin cupele europene, în fine, n-a jucat.

Şi după aia am spus aşa: ”Gigi, m-a sunat Tase...” Era la echipa naţională, Florin Tănase, fostul nostru golgheter şi căpitan de echipă şi-mi zice aşa: ”Mi-a zis Camora că-i cel mai bun fundaş central de la CFR, dar lui Petrescu nu-i plac ăştia care ies cu mingea la picior, el vrea să joci simplu şi nu ştiu ce”.

Şi eu am dat copy-paste şi i-am spus lui Gigi: ”Uite ce zice Tase, că i-a zis Camora...” Şi aşa a ajuns... ”(n.r. Gigi Becali) Bine, mă, hai să-l luăm! Băi, e gratis? Da. Hai, mă, să-l luăm, care e problema?””, a povestit Mihai Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali a dat apoi vina pe Meme Stoica: ”Habar n-aveam cine este”

În urmă cu aproximativ două luni, Gigi Becali a dat vina pe Mihai Stoica pentru transferul lui Rachid Bouhenna. Patronul FCSB a spus atunci că Mihai Stoica i l-a recomandat direct, după ce el ar fi stat de vorbă cu Mario Camora:

”Pe Bouhenna nici nu ştiu de unde l-am scos. Habar nu aveam cine este, a zis MM: ”Hai să-l luăm”. Eu nici nu ştiam cine e Bouhenna, îl confundam cu unul de la UTA, Erico. Eu am întrebat: ”Dar Petrescu era prost? De ce l-a dat afară?”.

A zis Meme că a vorbit cu fundaşul stânga de la CFR, cu Camora, şi i-a zis că lui Petrescu nu îi plăcea Bouhenna că pasa prea mult în apărare, nu juca cu minge lungă. Cum adică, bă? Auzi minciuni. I-a zis Camora că e cel mai bun fundaş central alături de care a jucat”, a spus Gigi Becali, în urmă cu două luni.

După 9 prezenţe şi 588 de minute, Rachid Bouhenna a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, care încearcă să-i rezilieze contractul în această iarnă.

Afla mai multe despre: bouhenna 

viewscnt
Articole similare