Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a rămas fără tot terenul pe care-l deţinea: ”Sunteţi nebuni?”

EXCLUSIV | Gigi Becali a rămas fără tot terenul pe care-l deţinea: ”Sunteţi nebuni?”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că Gigi Becali nu mai este proprietarul terenurilor pe care le deţine şi care însemnau cea mai mare parte din averea sa.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, cu o avere de aproximativ 325-425 de milioane de euro.

Patronul FCSB şi-a construit averea mai ales din tranzacţiile cu terenurile din Bucureşti, fiind unul dintre cei mai mari proprietari de suprafeţe construibile, din Capitală.

Gigi Becali nu mai este proprietarul terenului pe care-l deţinea

Publicaţiile de specialitate susţin că Gigi Becali ar avea o avere estimată între 325 şi 425 de milioane de euro.

De-a lungul timpului, fostul europarlamentar a tot cumpărat terenuri în Bucureşti, dar nu numai, care au ajuns să valoreze sute de milioane de euro.

De atfel, prin afacerile cu terenuri a devenit unul dintre cei mai bogaţi români. Însă Dumitru Dragomir susţine că Gigi Becali nu mai este proprietarul terenurilor.

Fostul preşedinte LPF, care este şi foarte bun prieten cu Gigi Becali, susţine că patronul FCSB şi-a terecut toate terenurile pe numele celor trei fiice ale sale: Cristina, Alexandra şi Teodora.

”Sunteţi nebuni? Tot pământul e pus pe numele fetelor. El, Doamne fereşte, o ”mierleşte” mâine-poimaine, are trei copii, nu are unul. El şi-a asigurat averea împărţind la fete, să nu se certe între ele după aceea”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

De altfel, şi palatul din Aleea Alexandru a fost trecut pe numele celor trei fete, lucru confirmat chiar de Gigi Becali: ”Deja e numele fetelor palatul ăsta”, a spus patronul FCSB.

Alexandra şi Teodora Becali s-au apucat deja de afaceri imobiliare

Susţinute de tatăl lor, fiicele mai mari ale lui Gigi Becali au intrat în afaceri. Ele construiesc deja pe terenurile familiei complexuri imobiliare.

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a fost prima care a intrat în afacerile imobiliare, alături de soţul său - Mihai Mincu - şi de Gigi Becali.

Alexandra, fiica mijlocie a patronului FCSB, şi-a deschis propria firmă şi ridică locuinţe lângă un complex pe care-l construieşte Dumitru Dragomir.

”Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie.

Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, spunea Dumitru Dragomir în vară, într-un interviu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare