Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Meme Stoica a tot încercat să transfere un mijlocaş care a ajuns să joace peste 200 de meciuri în Serie A

EXCLUSIV | Meme Stoica a tot încercat să transfere un mijlocaş care a ajuns să joace peste 200 de meciuri în Serie A
Comentarii

Mihai Stoica spune că a tot încercat să transfere un mijlocaş care în prezent are 210 meciuri în Serie A.

În vârstă de 57 de ani, Mihai Stoica este cunoscut pentru faptul că a descoperit de-a lungul timpului foarte mulţi jucători.

Printre ei este şi un mijlocaş care a făcut carieră în Serie A, dar care n-a vrut să se transfere la echipa condusă de Mihai Stoica.

Mihai Stoica, despre mijlocaşul din Serie A pe care a tot încercat să-l transfere: ”Am umblat după el”

Printre jucătorii pe care Mihai Stoica i-a remarcat în cariera sa de manager este şi Artur Ioniţă, un nume foarte cunoscut în Serie A.

În vârstă de 32 de ani, el joacă acum în Serie B, la Pisa, dar a adunat nu mai puţin de 210 meciuri în prima ligă a Italiei.

Mihai Stoica susţine că l-a remarcat pe Artur Ioniţă încă de când acesta juca în ţara natală, Republica Moldova, la Iskra-Stali.

La acea vreme, Meme Stoica era în conducerea Unirii Urziceni şi a tot insistat să-l transfere, însă internaţionalul moldovean n-a fost prea interesat să ia în calcul oferta:

”Am umblat după el să-l luăm din Moldova. Am umblat după el, când eram la Urziceni, apoi a plecat în Elveţia, înainte de Italia. Am umblat după el, dar nu venea el la Urziceni. Dacă eram la Steaua (n.r. FCSB), îl aduceam 100%”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport.

Artur Ioniţă a început fotbalul la Zimbru Chişinău şi a mai jucat în carieră pentru Iskra-Stali, FC Aarau, Hellas Verona, Cagliari, Benevento şi Pisa.

Mijlocaş central de meserie, el a adunat 210 de prezenţe în Serie A şi 50 de meciuri în Serie B. Este căpitanul naţionalei Republicii Moldova, unde până acum a adunat 67 de selecţii.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare