Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CULISE | Cum este Mihai Pintilii în vestiar. Un jucător plecat de la FCSB a oferit detalii nefăcute publice până acum. EXCLUSIV

CULISE | Cum este Mihai Pintilii în vestiar. Un jucător plecat de la FCSB a oferit detalii nefăcute publice până acum. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Un fost jucător de la FCSB oferă detalii din culise despre cum este Mihai Pintilii în vestiar.

Robert Ion (22 de ani) a ajuns în vara lui 2017 la FCSB, după ce a fost remarcat la Regal Bucureşti. Atunci, era unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa.

La FCSB, Robert Ion l-a prins pe Mihai Pintili când încă mai juca şi a povestit pentru Orange Sport despre cum se purta în vestiar actualul antrenor al vicecampioanei României.

Robert Ion îl ridică în slăvi pe Mihai Pintilii: ”Un lider, un om foarte cald”

Mihai Pintilii a fost nevoit să se retragă la începutul lui 2020, la 34 de ani, din cauza accidentărilor. Însă el a fost păstrat de FCSB, unde a intrat în staff-ul tehnic.

Robert Ion, fost jucător la FCSB, l-a prins atât când încă juca fotbal, dar şi ca antrenor secund.

Într-un interviu pentru Orange Sport, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani oferă detalii din vestiar şi povesteşte cu multe laude despre cum era Mihai Pintilii:

”Era un lider şi cuvâtul lui era respectat în vestiar. Orice spunea, toată lumea lua aminte la ce zice. Era un om foarte cald, pe care n-aveai cum să te superi, pentru că  orice spune, o spunea din inimă, nu încerca să-ţi dea în cap.

Chiar încerca să-ţi dea nişte sfaturi constructive. Ajunsese la o vârstă la care ştia că poate să-i influenţeze pe alţii şi făcea lucrul ăsta în mod pozitiv şi asta era f important, să nu percepem informaţiile pe care le primim...

Când eşti copil, ţi se pare că te învaţă pe tine, îmi dă mie sfaturi... el le spunea aşa încât să le iei ca atare, să te bucuri de ce îţi spune.

Pe lângă faptul că ştie cum să le vorbească jucătorilor, e foarte important că el a trecut din coleg al lor la antrenor. Toţi ştiu că, ce le cere, el făcea înainte.

El nu poate să ceară ce nu ar fi făcut... El ştie cum să le spună lucrurile, dacă e antrenament dificil, e conştient că şi el a fost în partea aceea, pentru că e foarte greu să lucrezi cu Tommy.

Lucrează foarte greu, ştie ce să le zică, el a trecut şi prin primul mandat al lui Tommy, în care erau mai grele antrenamentele, are toate atuurile Mihai Pintilii”, a spus Robert Ion pentru Orange Sport.

În vara trecută, Robert Ion a fost lăsat de FCSB să plece liber la Farul Constanţa. Însă a stat doar jumătatea de an sub comanda lui Gică Hagi şi în această iarnă s-a transferat la Poli Iaşi, unde speră să-şi relanseze cariera.

Robert Ion a fost 5 ani sub contract cu FCSB

Mijlocaş ofensiv de meserie, Robert Ion a fost transferat în 2017 de FCSB, pentru academia clubului şi a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale.

În toţi aceşti ani, Robert Ion a tot fost împrumutat pentru a prinde meciuri şi a jucat pe rând pentru Academica Clinceni, FC Voluntari şi din nou Academica Clinceni.

La echipa de seniori, Robert Ion a avut 5 prezenţe, timp în care a reuşit două pase de gol. Ascensiunea i-a fost însă frânată de problemele medicale:

”(Cum ţi-ai descrie cariera?) Un roller coaster, ăsta e cuvântul. La 18 ani promovezi, eşti golgheter. Următorul un an de Liga 1 mai puţin reuşit.

Ulterior, accidentarea care mă ţine pe tuşa 8 luni. Iar un an de Liga 1, apoi 6 luni în care n-am jucat aproape de loc”, a mai spus Robert Ion pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: robert ion 

viewscnt
Articole similare