Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De la golgheter... am ajuns să stau pe tuşă”. Robert Ion, moment de sinceritate: ”Cariera mea a fost un roller coaster” | EXCLUSIV

”De la golgheter... am ajuns să stau pe tuşă”. Robert Ion, moment de sinceritate: ”Cariera mea a fost un roller coaster” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Robert Ion, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, s-a transferat în această iarnă la Poli Iaşi.

”De la golgheter la şase luni în care nu am jucat deloc”. Robert Ion, moment de sinceritate: ”Cariera mea a fost un roller coaster” | EXCLUSIV

Cotat la 150 de mii de euro de către Transfermarkt, Robert Ion a ajuns în această iarnă, din postura de jucător liber de contract, la Poli Iaşi, în Liga 2.

Robert Ion îşi descriera cariera ca un ”roller coaster”, având în vedere că a avut suişuri şi coborăşuri. 

”(n.r. cum ţi-ai descrie cariera?) Un roller coaster, ăsta e cuvântul, la 18 ani promovezi, eşti golgheter. Pe urmă un an de Liga 1 mai puţin reuşit, ulterior accidentări care m-au ţinut pe tuşă 8 luni. Iar după un an de Liga I, apoi 6 luni în care n-am jucat aproape deloc!”, a declarat Robert Ion pentru Orange Sport. 

Întrebat cum s-a apucat de fotbal, Robert Ion a dezvăluit: ”M-am apucat la Rapid, bunicul meu era mare fan fotbal şi toată familia mea era fan Rapid şi bunicul meu a vrută să mă ducă la 5 ani şi mi-au zis că sunt prea mic. Şi să mă întors peste un an, mi-a plăcut foarte mult, jucam în fiecare zi pe străzi, peste tot. Şi i-am zis că am talent la chestia asta şi am zis că trebuie să o urmez”. 

Robert Ion este un mijlocaş în vârstă de 20 de ani, cu 34 de prezenţe în Liga 1 şi două goluri marcate.

În sezonul 2018/ 2019, Robert Ion a fost împrumutat la Academica Clinceni, aducandu-şi contribuţia la promovarea echipei în prima ligă.

Împrumutul mijlocaşului la formaţia din Clinceni a continuat şi în stagiunea 2019/2020 , acolo unde a fost jucător de bază în echipa lui Ilie Poenaru în sezonul de debut pe prima scenă a fotbalului românesc.

Robert Ion a avut patru apariţii în prima echipă a celor de la FCSB, două în Liga 1 şi două în preliminariile Europa League.

”Nu există aşa ceva”. MM Stoica s-a ”contrazis” în direct cu Basarab Panduru. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: robert ion 

viewscnt
Articole similare