Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a râs cu lacrimi în studioul Orange Sport. :) Ce a povestit Meme Stoica

VIDEO | S-a râs cu lacrimi în studioul Orange Sport. :) Ce a povestit Meme Stoica

FCSB

Comentarii

Meme Stoica a povestit amuzat despre cât de dificil a fost să meargă alături de echipă într-un cantonament care a durat nu mai puţin de 21 de zile.

În urmă cu mai bine de 10 ani, pauza de iarnă în Liga 1 era mult mai lungă şi, de cele mai multe ori, echipele de la noi erau nevoite să efectueze câte două cantonamente.

Meme Stoica a povestit însă cum a mers într-o iarnă alături de FCSB într-un cantonament care s-a întins pe nu mai puţin de 21 de zile.

Meme Stoica, hohote de râs când a povestit despre un cantonament de 21 de zile

Managerul general al FCSB-ului se pregăteşte să plece într-un nou cantonament cu FCSB. Cu această ocazie, Mihai Stoica şi-a adus aminte cu mult amuzament despre un cantonament care a durat neobişnuit de mult.

S-a întâmplat în perioada în care pauza de iarnă era mult mai lungă şi antrenor era Marius Lăcătuş.

Mihai Stoica susţine că acel stagiu de pregătire a durat nu mai puţin de 21 de zile. Mult prea mult în opinia lui, mai ales că tensiunile au început să apară încă din a opta zi de cantonament.

Silviu Tudor Samuilă: Urmează să pleci în... al câtălea cantonament? Mai ştii?
Meme Stoica, amuzat: Păi au fost ani cu 4 cantonamente, îţi dai seama. Că în iarnă, ţii minte, era iarna lungă şi făceam două... pac-pac. Am făcut unul o dată, în Turcia, lung... Am făcut 21 de zile. Nu... inuman.
Samuilă: Cu cine?
Meme Stoica: Cu Steaua (n.r. FCSB).
Samuilă: Cine era antrenor?
Meme Stoica: Lăcă... (n.r. Marius Lăcătuş). Băi, nu ne mai suportam unii pe alţii (n.r. râde). Lăcă, Edi - secund. A fost ceva înfiorător, prea mult. Şi într-un hotel de zici că erau mausoleu, deci nu, n-ai cum. Şi mai venea soţia unui ucrainean... nu, a unui argentinian care juca în Ucraina... şi pe zi ce trece părea tot mai frumoasă (n.r. râd toţi cei din platou). Zic, ”băi, hai să nu mai ieşim prin hol, că-i nasol...” Nu, nu, groaznic. N-a fost ok deloc.
Samuilă: Dar din a câta zi aţi început să nu vă mai...? (n.r. suportaţi)
Mihai Stoica: Ştii cum e? Că te gândeşti cât mai ai şi de pe la a opta zi cred că era deja prea mult.

FCSB urmează să plece într-un cantonament în Antalya în perioada 8-20 ianuarie. Delegaţia vicecampioanei va reveni în ţară direct la Sibiu, unde urmează să joace cu Hermannstadt, în prima etapă din acest an.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare