Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Spania scrie că Shakira "este devastată". Detaliul care a ieşit la iveală după despărţirea de Pique

Presa din Spania scrie că Shakira "este devastată". Detaliul care a ieşit la iveală după despărţirea de Pique
Comentarii

Shakira (45 de ani) trece prin momente dificile după despărţirea de Pique.

Presa din Spania scrie că Shakira "este devastată". Detaliul care a ieşit la iveală după despărţirea de Pique

Shakira este devastată după ce a aflat de existenţa unor imagini din 2021, când Gerard Pique a oferit un interviu pe Zoom.

Conform presei din străinătate, în filmarea respectivă apărea la un moment dat şi Clara Chia Marti, actuala parteneră a Pique.

Videoclipul datează din data de 15 august, anul trecut, perioadă în care Gerard Pique şi Shakira erau înca împreună.

Postul de televiziune spaniol Telecino, a făcut publice imaginile, în care Clara Chia se plimba prin spatele lui Pique, în momentul în care acesta transmitea live de pe platforma Twitch, alături de celebrul streamer Ibai Lanos.

"Shakira este devastată, după ce a văzut imaginile cu această femeie care se simţea ca acasă în locul în care artista locuia alături de Gerard Pique şi de copii.", a afirmat o sursă, pentru publicaţia Page Six.

Jurnaliştii iberici mai notează că la acea vreme Shakira şi copiii erau plecaţi într-o călătorie. "E devastator să afli că relaţia lui Pique cu Clara Chia a început mult mai devreme decât ţi-ai imaginat vreodată.", a mai spus sursa citată, cu referire la artista columbiană.

Shakira a oferit mai multe declaraţii după despărţirea de Pique, într-un interviu pentru publicaţia Elle. Artista a fost sinceră şi a spus că trăieşte cel mai dificil moment din viaţă. 

”Pentru el mi-am pus cariera pe planul secund şi am venit în Spania!”

”Să aşteptăm ca această gaură din inima mea să se închidă şi apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă mă întrebaţi cum mă descurc cu această situaţie, presupun că mă obişnuiesc, amintindu-mi că trebuie să fiu un exemplu pentru copiii mei, că trebuie să fiu ceea ce vor ei ca eu să fiu şi ceea ce vreau eu ca ei să devină.

Şi vreau să fiu aproape de oamenii care mi-au arătat dragostea şi sprijinul lor. Aceasta este puterea mea, acesta este motorul meu cel mai puternic în acest moment”, a spus Shakira.

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Primul interviu oferit de Shakira după ce s-a despărţit de Pique: ”Pentru el mi-am pus cariera pe planul secund şi am venit în Spania!”

Afla mai multe despre: shakirapique 

viewscnt
Articole similare