Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul interviu oferit de Shakira după ce s-a despărţit de Pique: ”Pentru el mi-am pus cariera pe planul secund şi am venit în Spania!”

Primul interviu oferit de Shakira după ce s-a despărţit de Pique: ”Pentru el mi-am pus cariera pe planul secund şi am venit în Spania!”

Diverse

Comentarii

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume s-a destrămat după 12 ani de relaţie. Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit după ce artista columbiană a aflat că Pique e infidel.

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015). Fotbalistul şi-ar fi trădat partenera cu o femeie de 20 e ani, iar cu aceasta nu ar fi avut doar o aventură.

Totul s-ar fi transformat într-o relaţie ţinută departe de ochii lumii. Când Shakira a aflat mai multe despre partenerul său, ea ar fi fost devastată. 

Shakira a oferit mai multe declaraţii după despărţirea de Pique, într-un interviu pentru publicaţia Elle. Artista a fost sinceră şi a spus că trăieşte cel mai dificil moment din viaţă. 

”Pentru el mi-am pus cariera pe planul secund şi am venit în Spania!”

”Să aşteptăm ca această gaură din inima mea să se închidă şi apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă mă întrebaţi cum mă descurc cu această situaţie, presupun că mă obişnuiesc, amintindu-mi că trebuie să fiu un exemplu pentru copiii mei, că trebuie să fiu ceea ce vor ei ca eu să fiu şi ceea ce vreau eu ca ei să devină.

Şi vreau să fiu aproape de oamenii care mi-au arătat dragostea şi sprijinul lor. Aceasta este puterea mea, acesta este motorul meu cel mai puternic în acest moment”, a spus Shakira.

Cântăreaţa a spus că în această perioadă, muzica devenit o terapie pentru ea. De asemenea, ea a spus că trebuie să îşi sacrifice cariera pentru relaţia cu Pique şi a trebuit să se mute în Spania.  Columbianca a lansat recent o piesă în care face referire la trăirile sale cu Pique. 

”Cred că, să compun muzică este ca şi cum aş merge la psiholog, numai că e mai ieftin. Mă ajută să îmi procesez emoţiile şi să le fac să conteze. Mă ajută să mă vindec, este locul meu de refugiu.

Sigur că scriu despre mine uneori. Sincer, trebuie să folosesc şi experienţele personale, dar e clar că există experienţe care sunt valabile universal printre femei, indiferent cine sunt ele.

El voia să joace fotbal şi să câştige trofee, iar eu a trebuit să-l susţin. Unul din noi trebuia să facă acest efort şi acest sacrificiu. Şi l-am făcut eu. Mi-am pus cariera pe planul secund şi am venit în Spania. A fost un act de dragoste. Mulţumită acestui aspect, copiii au putut să aibă mama alături. Şi am o legătură incredibilă cu ei”, a spus Sahkira. 

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Afla mai multe despre: shakira-pique-spania 

viewscnt
Articole similare