Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilit de Becali, fotbalistul dă lovitura carierei. A fost dat afară de FCSB, iar acum semnează cu un club de TOP din Europa

Umilit de Becali, fotbalistul dă lovitura carierei. A fost dat afară de FCSB, iar acum semnează cu un club de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

Marco Dulca s-a despărţit de FCSB, iar acum este în negocieri cu echipe din Superligă, dar şi cu alte cluburi importante din fotbalul european.

Fotbalistul de 23 de ani şi-a reziliat contractul cu FCSB, iar acum este foarte aproape de o revenire la Chindia Târgovişte. Marco Dulca pare interesat de un contract până în vară cu echipa pregătită de Toni Petrea, însă fotbalistul este în negocieri avansate şi cu alte cluburi importante din Europa.

Conform gsp.ro, mijlocaşul defensiv este dorit şi de echipe din zona nordică, dar cele mai interesate propuneri ar fi venit din campionatul Suediei. Marco Dulca este dispus să semneze în nordul Europei, însă marea problemă este că oficialii clubului din Suedia ar dori să bifeze transferul abia în vară.

Astfel, fotbalistul de 23 de ani le-a propus reprezentanţilor Chindiei să semneze un contract pe şase luni, urmând ca la finalul sezonului să bată palma cu echipa din Suedia.

  • 800 de mii de euro valorează Marco Dulca pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

De ce a plecat Marco Dulca de la FCSB

”1. Poziţia de mijlocaş central este acoperită de Şut şi Edjouma în sistemul 4-3-3. Internaţionalul macedonean - Nikolov (titular în barajul în care Macedonia-de Nord a eliminat Italia la Palermo) poate juca şi el închizător.

2. În eventualitatea în care - forţaţi de multitudinea de soluţii din atac - vom schimba sistemul în 4-4-2 (care e un 4-2-4 ce vrea să pară mai echilibrat) şi va fi nevoie de doi mijlocaşi centrali, lotul nostru oferă destule variante : Şut, Edjouma, Olaru, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu, chiar Ovidiu Popescu sau Cristea (pe care Edi în vară l-a văzut cel mai bun jucător român exact pe această poziţie).

3. Am citit comentarii legate de vârstă, Dulca fiind încă perceput ca un jucător de perspectivă la 23 ani. Subscriu. Doar că, printre jucătorii pe care i-am împrumutat şi care revin în iunie sunt 4 mijlocaşi centrali : Lixandru (21), Perianu (20), Ciuciulete (19) şi Pandele (19). Cine n-a auzit de ultimii doi, să-şi descarce Franţa - România Euro U19. Sigur, titularul postului este mai în vârstă decât Dulca. Cu 11 zile. Cât cantonamentul nostru din Turcia.

4. E simplu să ai câte 3-4 jucători pe o poziţie pentru a crea o concurenţă sportivă acerbă, doar că se resimte acut în fondul de salarii, componenta exerciţiului financiar care duce la îndatorarea cluburilor faţă de investitori, uneori chiar la insolvenţă/faliment (vezi cluburi de tradiţie, concitadine, chiar foste campioane)” , a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare