Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Slab în LaLiga, bun în Premier League! Fotbalistul Barcelonei nu e pe placul lui Xavi, dar e dorit de Arsenal

Slab în LaLiga, bun în Premier League! Fotbalistul Barcelonei nu e pe placul lui Xavi, dar e dorit de Arsenal

Arsenal

Comentarii

Barcelona îl poate pierde pe Eric Garcia (22 de ani), fundaşul central adus gratis de la Manchester City în 2021. Xavi nu-l preferă pe jucătorul crescut în La Masia, dar fotbalistul nu duce lipsă de oferte care să-l scoată de pe Camp Nou.

Eric Garcia nu face parte din planurile lui Xavi la FC Barcelona şi poate pleca, în această lună, de la echipa blaugrana. Concurenţa cu Araujo, Kounde sau Christensen îi e fatală lui Garcia.

 

Mikel Arteta îl vrea pe Eric Garcia la Arsenal, potrivit site-ului fichajes.net, antrenorul cunoscându-l foarte bine pe fundaş după perioadă petrecută de ambii la Manchester City. Arteta a fost secundul lui Pep Guardiola pe Etihad şi îi cunoaşte calităţile lui Eric.

Relaţia lui Eric Garcia cu Mikel Arteta ar putea fi cheia transferului fundaşului pe Emirates Stadium. Antrenorul îl place pe fundaş pentru că acesta are un joc de picioare foarte bun şi le poate face concurenţă lui William Saliba şi Gabriel, având în vedere că Ben White a fost trecut în banda dreaptă a apărării.

De partea cealaltă, Barcelona vrea în jurul a 15 milioane de euro pentru a spune "da" plecării lui Eric Garcia, cel care-şi termină contractul în vara lui 2026.

Afla mai multe despre: eric garciaarsenalmikel artetabarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare