Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer al iernii la Manchester City

OFICIAL | Primul transfer al iernii la Manchester City

Manchester City

Comentarii

Primul transfer al iernii la Manchester City vine din Argentina. Pep Guardiola a primit un "wonderkid".

UPDATE 23.01, 20:22 - OFICIAL! Manchester City a anunţat, luni, transferul argentinianului Maximo Perrone.


Manchester City a pus mână pe o "perlă" din fotbalul argentinian. Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunţat, marţi, înţelegerea dintre "Cetăţeni" şi clubul Velez Sarsfield pentru transfer.

ULTIMA ORĂ | Primul transfer al iernii la Manchester City

Pep Guardiola va avea sub comandă un puşti-minune din fotbalul argentinian. Manchester City a bătut palma cu Velez Sarsfield pentru transferul lui Maximo Perrone (20 de ani), un mijlocaş cu calităţi care l-au adus în atenţia clubului manageriat celebru antrenor spaniol.

Manchester City a profitat că Maximo Perrone mai avea contract cu Velez până la finalul anului 2023, astfel că l-au luat "la bani mărunţi". Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, care a anunţat mutarea, "Cetăţenii" vor plăti 7,5 milioane de euro pentru Perrone.

Această sumă se va adăuga la cele 139,5 milioane de euro cheltuite deja în acest sezon, în vară, pentru transferurile unor jucători precum Erling Haaland, Kalvin Phillips, Manuel Akanji sau Sergio Gomez.

Maximo Perrone va semna un contract valabil pe cinci ani cu echipa pregătită de Pep Guardiola şi, odată cu transferul la City, va începe prima sa aventură în străinătate.

În acest sezon, Perrone a evoluat în 33 de partide pentru echipa sa, în toate competiţiile, reuşind să marcheze de trei ori şi să ofere două pase decisive.


 

Afla mai multe despre: maximo perronetransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare