Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş, al cincilea transfer al iernii! Cine este fundaşul pe care l-a adus Marius Croitoru la Piteşti: ”Bine ai venit!”

OFICIAL | FC Argeş, al cincilea transfer al iernii! Cine este fundaşul pe care l-a adus Marius Croitoru la Piteşti: ”Bine ai venit!”

FC Argeș

Comentarii

Marius Croitoru (42 de ani) anunţase că plănuieşte schimbări importante la FC Argeş în această iarnă şi s-a ţinut de cuvânt până acum. Formaţia piteşteană tocmai a rezolvat al cincilea transfer din această perioadă de mercato, aducând în Trivale un fundaş stânga din Argentina.

FC Argeş, al cincilea transfer al iernii

După ce a reuşit să prindă surprinzător play-off-ul în ultimul sezon, obiectivul lui FC Argeş era de a repeta aceeaşi performanţă şi în acest an, dar trupa din Trivale pare să aibă şanse mici de reuşită.

Parcursul slab al echipei a dus la înlocuirea lui Andrei Prepeliţă cu Marius Croitoru, iar noul antrenor este în procesul de a contura lotul după propria viziune.

FC Argeş rezolvase deja patru transferuri în această iarnă, aducându-i în Trivale pe Andrei Tîrcoveanu, Mario Zebic, Mimito Biai şi Lucas Brendon, iar acum l-a anunţat şi pe al cincilea.

Fundaşul stânga din Argentina Facuno Rizii a semnat cu trupa piteşteană, a anunţat clubul pe site-ul oficial.

Cine este Facundo Rizzi, fundaşul argentinian adus de Croitoru la FC Argeş

Bine ai venit, Facundo Rizzi! Bienvenido! FC Argeş a ajuns la un acord pentru 1 an şi 6 luni şi drept de prelungire pe încă 1 an cu fotbalistul argentinian Facundo Rizzi.

Fundaşul stânga în vârstă de 25 de ani, a evoluat în prima parte a acestui sezon la Gimnasia y Esgrima de Jujuy, în liga secundă a Argentinei.

Rizzi este un produs al academiei celor de la Rosario Central, fiind promovat la prima echipă în sezonul 2016/17. A debutat pe 11 decembrie 2015, într-o înfrângere acasă cu Lanús.

Alături de Rosario a jucat 4 meciuri în Copa Libertadores. În 2019, după 10 meciuri adunate pentru Rosario Central, a fost transferat de Villa Dálmine, echipă din Primera Nacional B.

În 2022 a fost transferat la Gimnasia y Esgrima de Jujuy. Pentru aceştia a jucat în sezonul trecut 32 de partide, în 31 fiind titular. Şi-a trecut în cont 3 pase de gol.

De menţionat că sezonul s-a desfăşurat în sistem primavară - toamnă, ultimul său meci pentru aceştia fiind victoria cu 2-1 în faţa celor de la Defensores de Belgrano, de pe 9 octombrie 2022.

În prezent este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro. În 2016 a luat medalia de argint în Copa Argentina, pentru ca în 2018 să câştige trofeul”, se arată în comunicatul emis de FC Argeş.

Afla mai multe despre: facundo rizzi 

viewscnt
Articole similare