Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude pentru omul din spatele unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul românesc: ”Ne-a surprins şi pe noi” | EXCLUSIV

Laude pentru omul din spatele unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul românesc: ”Ne-a surprins şi pe noi” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Odată cu fuziunea dintre Viitorul şi Farul, la Constanţa a fost demarat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul românesc. Gică Popescu l-a lăudat pe Gică Hagi pentru treaba făcută pe litoral şi a recunoscut că, fără ”Rege”, echipa nu ar fi unde este.

Odată cu fuziunea dintre Viitorul şi Farul, Gică Hagi a revenit pe banca tehnică a echipei sale şi şi-a propus să creeze o nouă forţă a Superligii la Constanţa.

Dobrogenii sunt în aşteptarea unui nou stadion, construcţia acestuia urmând să înceapă în acest an, iar, în prezent, ocupă primul loc în campionat.

”Unul dintre cei mai curajoşi antrenori”

Până acum, planurile lui Gică Hagi par să dea roade, iar ”Regele” a fost lăudat de colaboratorul şi prietenul său, Gică Popescu, care îl consideră pe antrenor crucial pentru echipă.

Într-un interviu cu Orange Sport, reşedintele Farului a recunoscut că unele dintre deciziile lui Hagi, în special în privinţa jucătorilor, l-au surprins, nefiind capabil să vadă lucrurile în acelaşi mod ca el.

Popescu a vorbit la superlativ despre Hagi şi i-a atribuit în totalitate meritul pentru poziţia pe care o ocupă Farul în clasament şi pentru transferurile de succes reuşite în vară.

Omul din spatele unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul românesc

Nu ascund faptul că Gică ne-a surprins uneori şi pe noi cu deciziile pe care le-a luat şi cu aceste alegeri pe care le-a făcut. Este unul dintre cei mai curajoşi antrenori pe care eu i-am văzut.

Este greu să găseşti un antrenor cu convingeri atât de clare şi care să aibă încredere în anumite soluţii care ţi se par la un moment dat de neconceput.

Şi, de-a lungul timpului, a făcut de foarte multe ori aceste alegeri şi i-au ieşit. Faptul că se pricepe... nu cred că are cineva vreun dubiu că nu ar avea un ochi să nu ghicească un fotbalist, se uită la el şi vede.

E cu ei la antrenamente zi de zi, le vede potenţialul şi ştie să facă aceste alegeri. E managerul întregului proiect şi are totul sub observaţie.

Nu ascund faptul că de multe ori m-a surprins plăcut, de cele mai multe ori în luarea anumitor decizii de improvizaţie a unui jucător, pe o anumită poziţie pe care eu nu o vedeam”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare