Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În locul lui, aş veni să joc, nu ar fi prea mult de negociat”. Marco Dulca, ”îndemnat” de oficialul clubului să semneze mai repede contractul: ”Sunt nişte probleme”

”În locul lui, aş veni să joc, nu ar fi prea mult de negociat”. Marco Dulca, ”îndemnat” de oficialul clubului să semneze mai repede contractul: ”Sunt nişte probleme”

FCSB

Comentarii

Dat afară de FCSB, Marco Dulca (23 de ani) este în căutarea unui nou angajament, dar întârzie să îşi dea acordul să revină la Chindia, singura echipă din campionatul intern pe care poate să o mai reprezinte în acest sezon, pe lângă vicecampioană.

Întrucât a îmbrăcat deja atât tricoul Chindiei, cât şi al FCSB-ului în acest sezon, Marco Dulca mai poate reprezenta doar aceste două echipe în acest sezon, din orice campionat care a debutat în vară.

Singurele alte opţiuni pentru jucător ar fi să plece într-o divizie care nu a debutat încă, de exemplu în China sau în SUA, sau să stea pe bară până în vară, când va putea semna cu oricine.

”Noi îl aşteptăm”

Varianta evidentă pe care o are Marco Dulca în faţă este revenirea la Chindia, unde că, cel mai probabil, îşi va redobândi locul de titular şi unde ar putea să mai spele din eşecul de la FCSB.

Formaţia pregătită de Toni Petrea îl doreşte insistent iar foştii coechipieri îi transmit la rândul lor fotbalistului că este aşteptat înapoi la Târgovişte, pentru a ajuta să menţină echipa în Superligă.

Noi îl aşteptăm, am fost colegi doi ani împreună şi a fost un jucător care la noi a jucat foarte bine şi care ne-a ajutat. Noi îl aşteptăm cu braţele deschise şi sunt convins că ne va ajuta”, a declarat Daniel Celea, în urma amicalului pierdut cu Zira.

Marco Dulca, ”îndemnat” să semneze cu Chindia mai repede

Însă, din păcate pentru dâmboviţeni, Dulca nu se lasă uşor. Directorul sportiv Daniel Paraschiv a dezăluit că acesta încă negociază cu clubul şi i-a transmis un mesaj fotbalistului, prin care îl ”îndemna” să mai renunţe la condiţiile impuse, sugerând că ”nu ar fi mult de negociat”.

Discutăm, încercăm să îl aducem la echipă, sunt nişte probleme de nu a putut să ajungă aici. Negociază zilele astea cu preşedintele, noi suntem aici, domnul Marcel Ghergu e la Târgovişte şi negociază.

Din punctul meu de vedere, nu ar fi prea mult de negociat. Eu unul, dacă aş fi în locul lui, aş veni să joc, nu ar fi prea mult de negociat”, a dezvăluit Sorin Paraschiv.

Unul dintre motivele în legătură cu amânarea lui Dulca ar putea fi în legătură cu un posibil transfer în Suedia.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare