Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la Rapid care se simte aproape pregătit să îmbrace din nou tricoul României: ”După toate prostiile pe care le-am făcut, sunt bine, mai am un pas”

Fotbalistul de la Rapid care se simte aproape pregătit să îmbrace din nou tricoul României: ”După toate prostiile pe care le-am făcut, sunt bine, mai am un pas”

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat al doilea meci amical pe care l-a disputat în cantonamentul din Turcia, scor 3-1, împotriva maghiarilor de la Kecskemeti. În urma partidei, Alex Ioniţă (28 de ani) a vorbit despre revenirea sa de formă şi a afirmat că se simte aproape pregătit să se întoarcă la echipa naţională.

Revenirea la Rapid a fost de bun augur pentru Alex Ioniţă, care, după câteva luni în Giuleşti, a reuşit să arate din nou ca jucătorul pentru care plătea CFR Cluj un milion de euro în 2018.

Primele luni după revenire au fost mai dure pentru fotbalist, dar, odată cu sosirea lui Adi Mutu pe banca tehnică, acesta a renăscut, recuperând şi tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Rareş Ilie.

”După toate prostiile pe care le-am făcut, sunt bine”

Datorită formei sale bune din, mai ales, a doua parte a ultimei stagiuni, au existat persoane care i-au transmis lui Edi Iordănescu că Ioniţă merită să fie convocat din nou la naţională.

Doar că selecţionerul nu a fost de acord şi a ales, deocamdată, să nu se bazeze pe jucătorul Rapidului, nici măcar la ultima acţiune, când a avut o mulţime de jucători indisponibili.

Totuşi, Alex Ioniţă se simte aproape pregătit să îmbrace iar tricoul echipei naţionale, la mai bine de cinci ani după unica sa apariţie sub tricolor, care a venit în septembrie 2017.

Fotbalistul de la Rapid care se simte aproape pregătit să îmbrace tricoul României

Decarul Rapidului este de părere că singurul lucru care îi mai lipseşte pentru a putea să joace din nou pentru naţională este constanţa, transmiţând că mai are nevoie de puţin timp pentru a deveni ”cea mai bună variantă” a sa.

După toate prostiile pe care le-am făcut, acum sunt bine, mă bucur că m-am întors acasă şi voi fi cea mai bună variantă a mea, dar mai am nevoie de puţin timp.

Mai am un pas important ca să fiu iar la naţională, să fiu constant. Sper să ne batem la campionat, suntem acolo, dar trebuie să o luăm pas cu pas.

Îmi doresc de când am venit la Rapid să revin şi la naţională, dar am nevoie de constanţă să ajung acolo şi sunt pe calea cea bună momentan
”, a declarat Alex Ioniţă, după amicalul cu Kecskemeti.

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare