Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică ar fi semnat deja cu noua echipa şi ar urma să aducă şapte jucători noi cu el! Cine ar fi fotbaliştii de pe lista fostului antrenor de la FCSB

Nicolae Dică ar fi semnat deja cu noua echipa şi ar urma să aducă şapte jucători noi cu el! Cine ar fi fotbaliştii de pe lista fostului antrenor de la FCSB

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) ar urma să revină imediat pe banca tehnică, după ce ar fi ajuns la un acord cu CS Mioveni. Pe lista viitorului antrenor al codaşei Superligii s-ar afla şapte nume, alături de care fostul tehnician de la FCSB speră să salveze echipa de la retrogradare.

Revenit la FCSB la scurt timp după debutul acestui sezon, după demisia lui Toni Petrea, Nicolae Dică nu a reuşit să aibă un al doilea mandat la fel de îndelungat ca primul la Bucureşti.

Dacă la prima aventură pe banca tehnică a vicecampioanei Dică a rezistat un an şi jumătate, de această dată a plecat după doar trei luni şi câteva zile.

Totuşi, dornic să revină cât mai rapid în fenomen de această dată, fostul antrenor al FCSB-ului s-ar fi înţeles deja cu noua echipă, potrivit Playsport.

Nicoale Dică ar fi semnat deja cu noua echipă

Nicolae Dică ar fi semnat deja contractul cu CS Mioveni şi ar urma să fie prezentat în scurt timp de noua sa formaţie, care se află în prezent pe ultimul loc al Superligii.

Conform sursei citate, pe lista de transferuri a lui Nicolae Dică s-ar afla şapte jucători, patru din Superligă şi trei din afară.

Dylan Mboumbouni şi Amadou Diallo, care au evoluat pentru Fk Jerv în prima ligă norvegiană în sezonul de abia încheiat, ar fi doriţi de fostul antrenor de la FCSB, alături de Amine Benchaib, mijlocaş de la Kortrjik, din Belgia.

Shaquill Sno, de la Botoşani, Kevin Doukoure, de la Farul, şi Bryan Alceus, de la Argeş, ar mai fi pe lista lui Dică, interesul pentru ultimul fiind confirmat chiar de primarul Piteştiului.

Alceus este dorit la Mioveni. Dică, dacă semnează, şi-a manifestat interesul pentru jucător”, a dezvăluit Cristian Gentea, potrivit sursei citate.

Bogdan Rusu, de asemenea o opţiune pentru Dică

Al şaptelea fotbalist ar fi un ”jucător de la FC Voluntari”, care ar completa lotul argeşenilor, alături de probabila revenire a lui Bogdan Rusu.

Nicolae Dică are şanse mari de a îl avea iar sub comanda pe atacant, care, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, a recunocut că şi-ar dori să se întoarcă la Mioveni, măcar până la finalul sezonului.

La momentul actual, după 21 de etape, Mioveni are o singură victorie, doar nouă puncte, cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare din Superligă.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare