Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Merită chiar şi două cicatrici pentru titlu". Cum arată Compagno la o lună după ciocnirea horror cu Olaru

VIDEO | "Merită chiar şi două cicatrici pentru titlu". Cum arată Compagno la o lună după ciocnirea horror cu Olaru

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a rămas marcat, la propriu, după ciocnirea horror cu Olaru! Atacantul are o cicatrice vizibilă deasupra ochiului.

Accidentarea din decembrie nu l-a speriat pe Compagno. Fotbalistul italian a revăzut faza de mai multe ori şi ar fi dispus să se mai aleagă cu încă o cicatrice doar pentru a câştiga titlul în Superligă alături de FCSB.

"Acum sunt bine, sper să mă recuperez cât mai bine. Am avut şi această vacanţă, aşa că am avut timp să mă recuperez. Preferatm să nu am această cicatrice, dar important este că nu a fost ceva mai grav. Am revăzut faza, pot să mă uit, nu îmi este frică, sper să nu se mai repete.

A fost o minge mai înaltă, ne-am uitat împreună la minge şi asta a fost. Amândoi am fost neatenţi, cred că a fost dorinţa de a câştiga orice minge, dacă eram doi jucători nepăsători, probabil nu se întâmpla acest eveniment.

Să sperăm că merită o cicatrice pentru titlu, dacă funcţionează aşa, aş spune că merită chiar şi două cicatrici. Vom fi mai atenţi de acum încolo" , a declarat Andrea Compagno.

VIDEO cu ciocnirea dintre Olaru şi Compagno din meciul cu Chindia Târgovişte:

 

Afla mai multe despre: compagno 

viewscnt
Articole similare