Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Gari, vrei să pleci?”. Straton s-a oprit în mijlocul interviului pentru a pune întrebarea de pe buzele tuturor fanilor piteşteni! Reacţia lui Garita

VIDEO | ”Gari, vrei să pleci?”. Straton s-a oprit în mijlocul interviului pentru a pune întrebarea de pe buzele tuturor fanilor piteşteni! Reacţia lui Garita

FC Argeș

Comentarii

Arnold Garita (27 de ani) a reuşit să impresioneze în prima jumătate de sezon la FC Argeş şi deja are oferte să părăsească clubul din Trivale. Fanii piteşteni speră să nu îşi piardă golgheterul, astfel că portarul Cătălin Straton a simţit nevoia să clarifice viitorul acestuia.

Sosit la FC Argeş în această vară, din a treia ligă franceză, Arnold Garita a fost un succes neaşteptat în Trivale, în contextul în care era necunoscut înaintea venirii în Superligă.

Calităţile sale fizic îl fac un pericol pentru orice apărare din România, iar acesta s-a remarcat deja în mai multe meciuri, împotriva echipelor importante din campionatul nostru, datorită felului în care domină adversari.

Aşdar, Gigi Becali a declarat că doreşte să îl aducă pe Garita la FCSB, iar alte echipe din Superligă şi din afară şi-ar mai fi manifestat interesul pentru transferul său.

”Gari, vrei să pleci?”

Fanii piteşteni se întreabă dacă echipa favorită îşi va pierde golgheterul, iar, după înfrângerea din amicalul cu Farul, Cătălin Straton a simţit nevoia de a îi linişti pe aceştia.

Întrebat despre Garita, portarul s-a oprit în mijlocul interviului şi l-a întrebat pe atacant dacă vrea să plece, spunând apoi că francezul i-ar fi zis că nu.

”(n.r. e bine că nu l-aţi lăsat pe Garita să plece?) Păi, nu o să îl las, cum să îl las, e colegul meu, stă aici cu noi, ne ajută şi după aceea... Gari, vrei să pleci (n.r. spre Garita)?

Nu, a zis că nu, stă aici cu noi, glumim puţin... e un jucător foarte interesant, un exemplu, un profesionist, mă bucur că îl am lângă mine, cred că toată lumea se bucură că e cu noi.

Sper, după ce ne îndeplinim obiectivul, să facă pasul la o echipă mai bună”, a declarat Cătălin Straton, după înfrângerea din meciul amical cu Farul.

Garita, despre posibila plecare de la FC Argeş

Arnold Garita a fost întrebat de asemenea despre viitorul său şi, deşi a afirmat că este concentrat deocadamdată de FC Argeş, atacantul a dat de înţeles că ar putea fi tentat să plece, notând că ”perioada de mercato e lungă”.

Sunt la Piteşti, perioada de mercato e lungă, dar deocamdată sunt aici, muncesc pentru echipă, a fost primul meci, poate că următorul va fi mai bun.

(n.r. e important pentru tine că oamenii vor să rămâi la FC Argeş?) Da, e important, oricărui om îi place asta. Ştiu că mă apreciază suporterii, clubul, e bine pentru mine, îmi place”, a spus Arnold Garita.

Afla mai multe despre: arnold garita 

viewscnt
Articole similare