Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Haţegan a recunoscut că are şanse să nu se mai întoarcă niciodată pe gazon! De ce depinde revenirea sa: ”Dacă nu pot asta, nu revin”

Ovidiu Haţegan a recunoscut că are şanse să nu se mai întoarcă niciodată pe gazon! De ce depinde revenirea sa: ”Dacă nu pot asta, nu revin”

Fotbal intern

Comentarii

În martie 2022, Ovidiu Haţegan (42 de ani) a suferit un infarct, care l-a prevenit de atunci din a mai conduce vreun meci. Arbitrul a mai fost prezent în camera VAR, dar are şanse de a nu mai reveni vreodată pe gazon.

”Dacă nu pot asta, nu revin”

A trecut aproape un an de când Ovidiu Haţegan a suferit un infarct, iar arbitrul încă nu a revenit pe gazon, fiind delegat deocamdată la meciuri doar în camera VAR.

Centralul de 42 de ani a recunoscut că se gândeşte doar la revenirea pe teren, dar a recunoscut că nu este dornic să se întoarcă dacă nu o poate face la acelaşi nivel ca înainte.

Prezent la reunirea arbitrilor, pentru teste fizice, Ovidiu Haţegan a afirmat că, dacă nu poate să revină la nivelul de dinaintea infarctului, nu se va mai întoarce deloc pe gazon.

Ovidiu Haţegan a recunoscut că are şanse să nu se mai întoarcă niciodată pe gazon

Fiind în fenomen, este mult mai uşor să trec peste anumite lucruri pe care le-am trăit, simt. Din prima zi în care am ieşit din sala de operaţie mi-am setat anumite lucruri.

Primul dintre ele e să mă bucur de fiecare moment al vieţii mele. Nu am nicio teamă, indiferent ce se întâmplă, pentru că, din acest moment, fiecare zi este un bonus pentru mine.

Iar gândul şi dorinţa mea sunt să mă reîntorc pe teren. Asta o să vedem dacă se va mai realiza sau nu, deocamdată testele fizice sunt în grafic, testele medicale foarte bune.

O să vad în momentul în care reîncep meciurile cum o să reziste corpul meu, inima mea şi o să vad ce decizie o să iau.

Dar e clar că la începutul lunii martie trebuie să mai fac niste controale medicale amănunţite, pe care le fac periodic, la trei luni, pe lângă cele normale pe care le fac mai des, dar sunt anumite teste pe care le fac mai amănunţit.

În mod normal, dacă totul merge ok... dar aici Dumnezeu o să hotărască şi o să vedem. Plus decizia finală o să o iau după ce o să am toate rezultatele.

Nu vreau să mă reîntorc doar de dragul de a mă reîntoarce. Nu vreau să revin pe teren şi, ok, Haţegan a revenit pe teren. Nu!

Vreau să mă reîntorc la cel mai înalt nivel dacă se poate, dacă nu pot să fac acest lucru, nu am să revin doar de dragul de a fi pe teren”, a declarat Ovidiu Haţegan.

Afla mai multe despre: ovidiu haţegan 

viewscnt
Articole similare