Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Haţegan, tot mai aproape de revenire! La ce trebuie să fie atent după infarctul suferit: "Probabil că totul mi se întâmpla cu 10 ani mai devreme"

Ovidiu Haţegan, tot mai aproape de revenire! La ce trebuie să fie atent după infarctul suferit: "Probabil că totul mi se întâmpla cu 10 ani mai devreme"

Fotbal intern

Comentarii

A avut loc şi reunirea arbitrilor, care au dat testele fizice, la începutul anului. Printre ei şi Ovidiu Haţegan (42 de ani), care aşteaptă revenirea pe terenul de fotbal.

Ce spune Ovidiu Haţegan despre infarctul suferit

Unul dintre arbitrii FIFA ai României, Ovidiu Haţegan, a suferit un infarct miocardic, în martie, iar din acel moment n-a mai condus meciuri de la centru. 

El s-a aflat în camera VAR în acest sezon al Superligii, iar la început de 2023 a dat testele fizice alături de colegi. 

Ovidiu Haţegan mai are de trecut câteva analize medicale, prin care să primească unda verde pentru a reveni la centru. 

"Da, mi s-a explicat medical. Dacă nu aveam viaţa pe care o aveam şi modul echilibrat în care am trăit, probabil că totul mi se întâmpla cu 10 ani mai devreme. Fac parte dintr-un grup de oameni cu un grad ridicat de risc de depunere de colesterol pe arteră.

Nu am ştiut, este trecut. Facem analize medicale la şase luni. Din păcate, eu, nu altcineva, este vinovat. Poate că din ritmul de viaţă, din tot, am neglijat anumite lucruri, fiind cu colesterolul la nivelul superior, dar nu era ceva extrem de ridicat.

Eram la nivelul superior, puţin peste, uneori sub, dar colesterolul se depune mai repede pe arteră. 

Am făcut o placă de aterom, aşa se numeşte, care mi-a blocat artera coronară dreaptă, mai mult de 90% şi am făcut acest infarct.

Am fost extrem de atent la tot ce am simţit şi am ajuns la spital", a declarat Ovidiu Haţegan. 

Afla mai multe despre: ovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare