Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lloris s-a retras din naţionala Franţei şi a rupt tăcerea despre scandalul cu Benzema de la Cupa Mondială: ”Sunt multe lucruri!”

Lloris s-a retras din naţionala Franţei şi a rupt tăcerea despre scandalul cu Benzema de la Cupa Mondială: ”Sunt multe lucruri!”
Comentarii

Hugo Lloris a vorbit despre scandalul care a izbucnit la Cupa Mondială în jurul lui Karim Benzema.

Hugo Lloris, căpitanul Franţei, şi-a anunţat retragerea din echipa naţională. ”Trebuie să ştii să predai ştafeta”. Aşa şi-a anunţat retragerea internaţională Hugo Lloris, deţinătorul recordului de selecţii pentru echipa Franţei (145).

Karim Benzema a fost accidentat uşor înainte de startul Cupei Mondiale şi a fost trimis acasă din Qatar, pentru recuperare. După finala Cupei Mondiale, Benzema şi-a anunţat retragerea din echipa naţională.

Ulterior, s-a aflat că Bnezema ar fi putut juca, dar selecţionerul nu s-a mai bazat pe el. Lloris a comentat acest subiect şi susţine că nimic nu este adevărat. El a dezvăluit că echipa Franţei ar fi dorit să se poată baza pe Balonul de Aur. 

”Sunt multe lucruri!”

”Sunt multe lucruri care s-au spus, care sunt complet false sau ridicole. Am fi preferat să îl avem cu noi pe câştigătorul Balonului de Aur, mai ales văzând ce ne-a adus de când a revenit la naţională.

Să spunem că noi am determinat absenţa lui este complet fals şi nu văd cum am fi putut beneficia din asta. A fost esenţial pentru noi timp de 18 luni, ne-a ajutat să câştigăm Liga Naţiunilor.

Revenirea lui nu ar fi fost decât benefică şi este nedrept să spui că unii dintre noi ar fi preferat îndepărtarea lui. Când participi la o Cupă Mondială, vrei să o faci cu cei mai buni jucători”, a spus Lloris, conform Mirror. 

Afla mai multe despre: franţa-benzema-lloris 

viewscnt
Articole similare