Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun sfat pe care l-a primit Nicolae Dică în carieră: ”Vrei să ajungi fotbalist?” | VIDEO EXCLUSIV

Cel mai bun sfat pe care l-a primit Nicolae Dică în carieră: ”Vrei să ajungi fotbalist?” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a fost invitat la podcastul Orange Sport 1 la 1, cu Mircea Meşter.

După puţin peste trei luni pe banca tehnică a FCSB, Nicolae Dică şi-a părăsit postul de antrenor al vicecampioanei şi a revenit pe micile ecrane, în producţiile Orange Sport.

Dică a plecat de la FCSB, după ce nu a reuşit să obţină rezultatele dorite. Totuşi, antrenorul a reuşit să califice echipa în grupele Conference League, acolo unde rezultatele au fost dezamăgitoare. 

Dică a fost întrebat despre cel mai bun sfat pe care l-a primit. El susţine că în momentul când juca la FC Argeş, antrenorul echipei l-a trezit la realitate. 

Dică era tânăr în acel moment şi avea nevoie de cineva care să îl ghideze pe drumul cel bun. Lucru care s-a şi întâmplat. Antrenorul i-a spus să dea totul la antrenamente, iar Dică a ţinut cont de acest lucru. 

 ”Vrei să ajungi fotbalist?” 

”Cel mai bun sfat l-am primit la FC Argeş, de la domnul Moldovan. Mi-a schimbat cariera. Jucam şi eu la FC Argeş, dădusem câteva goluri... A venit dânsul la noi... eram într-un cantonament la Sinaia şi cum eram noi la antrenament, eram şi eu tânăr, avem 22 de ani. 

La alergare, stăteam ultimul, adică stăteam cu cei cu experienţă, mă luaseră cu ei şi pluteam şi eu puţin. Îmi aduc aminte că după două-trei antrenamente m-a chemat la el şi m-a întrebat dacă vreau să ajung fotbalist. 

Mi-a spus că începând de mâine trebuie să fiu primul la alergare. Începând de a doua zi, am fost primul la antrenament, iar acel sfat a contat extrem de mult. Mă gândeam seara că el are dreptate, deoarece îmi vrea binele”, a spus Nicolae Dică, la podcastul Orange Sport 1 la 1, cu Mircea Meşter.

Afla mai multe despre: dică-orange sport-fc argeş 

viewscnt
Articole similare