Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 mijlocaşi vin la FCSB, iar Becali i-a reziliat contractul unui fotbalist din lot pentru a le face loc. Noutăţile anunţate

4 mijlocaşi vin la FCSB, iar Becali i-a reziliat contractul unui fotbalist din lot pentru a le face loc. Noutăţile anunţate

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de mai mulţi fotbalişti în această iarnă, dar finanţatorul Gigi Becali nu are de gând să transfere, momentan, până nu află veşti din cantonament. În schimb, echipa bucureşteană are mai multe noutăţi programate în vară, după cum a anunţat managerul general Mihai Stoica.

Concurenţa acerbă de la FCSB a contribuit la plecarea lui Marco Dulca

Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim s-au despărţit de FCSB, iar Ianis Stoica şi Alexandru Musi au fost împrumutaţi. 

Pentru că a văzut nemulţumiri în privinţa rezilierii contractului lui Marco Dulca, fotbalist care a prins echipa olimpică a României la Tokyo, Mihai Stoica a dorit să lămurească situaţia. 

Decizia a fost luată ţinând cont de mai multe motive, după ce s-a analizat lotul, dar, în aceeaşi măsură, s-a ţinut cont şi de aspectul financiar. 

Managerul general al FCSB a anunţat că Adrian Şut, Malcom Edjouma şi Darius Olaru sunt principalele variante de la mijlocul terenului, iar Boban Nikoloc, Răzvan Oaidă, Ovidiu Popescu şi Eduard Radaslavescu se vor lupta pentru un loc de titular. 

Mai mult, FCSB mai are şi o variantă de avarie, pe Iulian Cristea, care va fi folosit fundaş central, dar care va fi urcat la mijlocul terenului la nevoie. 

Patru mijlocaşi revin în vară la FCSB

De asemenea, expertul Orange Sport a anunţat şi noutăţile din vară, atunci când concurenţa va deveni acerbă. 

Patru dintre mijlocaşii împrumutaţi, Mihai Lixandru (21 de ani), Ovidiu Perianu (20 de ani), Aurelian Ciuciulete (19 ani) şi Andrei Pandele (19 ani) vor reveni în lot, la finalul sezonului, şi, probabil, vor face pregătirea de vară, pentru a vedea dacă vor fi păstraţi în lotul pentru sezonul următor. 

"E simplu să ai câte 3-4 jucători pe o poziţie pentru a crea o concurenţă sportivă acerbă, doar că se resimte acut în fondul de salarii, componenta exerciţiului financiar care duce la îndatorarea cluburilor faţă de investitori, uneori chiar la insolvenţă/faliment (vezi cluburi de tradiţie, concitadine, chiar foste campioane)", a anunţat Mihai Stoica. 

Lăsat liber de FCSB, Marco Dulca (23 de ani) este în căutarea unui nou angajament, dar întârzie să îşi dea acordul să revină la Chindia. Echipa din Târgovişte e singura din Superligă pentru care mai poate juca în acest sezon. 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuritransferuri fcsbmihai stoicamm stoicamarco dulca 

viewscnt
Articole similare