Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, OUT! "Invitat" să plece, a acceptat! Se desparte de Atletico după 12 ani

Diego Simeone, OUT! "Invitat" să plece, a acceptat! Se desparte de Atletico după 12 ani

La Liga

Comentarii

Diego Simeone (52 de ani) vrea să plece de la Atletico Madrid şi i-a anunţat pe şefii clubului de pe Wanda Metropolitano că are de gând să părăsească formaţia pe care a făcut-o campioană a Spaniei acum două sezoane.

De 12 ani la Atletico Madrid, Diego Simeone se pregăteşte de "descălecare". Argentinianului nu-i mai merge cu stilul său de joc, pe care jucătorii nu-l mai suportă, iar rezultatele nu mai sunt la fel ca în trecut, astfel că viitorul său la club a fost disutat.

Diego Simeone, OUT! "Invitat" să plece, a acceptat! Se desparte de Atletico după 12 ani

Deşi mai are contract până în 2024, Diego Simeone are de gând să-şi scurteze mandatul cu un an. Potrivit El Chiringuito, "Cholo" i-a anunţat pe şefii lui Atletico Madrid, în speţă Gil Marin, că vrea să plece de la club, în vară, după 12 ani.

Înfrângerea cu Barcelona a fost cea care i-a pus capac lui Diego Simeone, al cărui viitor şi aşa era incert în ultimele luni. Mai mult, presa din Spania a scris că şefii lui Atletico l-au "invitat" să plece, dar nu acceptase până în prezent.

Ateltico Madrid ar avea pregătit un antrenor de top pentru înlocuirea lui Diego Simeone. Luis Enrique, fostul antrenor Barcelonei - ultimul care a adus Liga Campionilor pe Camp Nou în 2015, şi fostul selecţioner al naţionalei Spaniei. "Lucho" a renunţat la "La Roja" după eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar.

Atletico Madrid l-a numit antrenor pe Diego Simeone pe 23 decembrie 2011 în funcţia de antrenor principal al lui Atletico Madrid, Diego Simeone a strâns 604 meciuri pe banca grupării de pe Wanda Metropolitano (342 de victorii, 135 rezultate de egalitate şi 104 înfrângeri).

Antrenorul anului în 2016, Diego Simeone a câştigat două titluri în Spania alături de Atletico Madrid, la care se mai adaugă două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridplecare 

viewscnt
Articole similare