Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, OUT! Un antrenor de top de la Mondial îi ia locul la Atletico | BREAKING NEWS

Diego Simeone, OUT! Un antrenor de top de la Mondial îi ia locul la Atletico | BREAKING NEWS

La Liga

Comentarii

Diego Simeone (52 de ani) e pe făraş la Atletico Madrid, club pe care l-a transformat de la preluarea echipei în 2011, dar care traversează momentele dificile în acest sezon. Un antrenor de top de la Cupa Mondială e favorit să-i ia locul lui "Cholo", cel mai bine plătit antrenor din lume.

Atletico Madrid trece prin, poate, cea mai neagră perioadă a existenţei clubului cu Diego Simeone antrenor, motiv pentru care antrenorul argentinian e pe făraş. Şefii lui Atletico Madrid au şi găsit un înlocuitor pe măsură pentru "Cholo", selecţionerul Spaniei, Luis Enrique.

Diego Simeone, OUT! Un antrenor de top de la Mondial îi ia locul la Atletico

AS anunţă o mutare-bombă în Spania. Diego Simeone este la un pas să fie dat afară de la Atletico Madrid, clubul pe care l-a dus în elita fotbalului după ce l-a preluat, în 2011. Şefii lui Atletico au pregătită o adevărată lovitură de imagine pentru înlocuirea argentinianului, cel mai bine plătit antrenor din lume.

Potrivit sursei citate, Atletico Madrid îl are pregătit pe Luis Enrique, fostul antrenor de la Celta Vigo şi Barcelona, ultimul care a câştigat Liga Campionilor cu catalanii. Diego Simeone are un salariu de 24 de milioane de euro pe an, deci e de aşteptat ca salariul lui "Lucho" Enrique să se apropie de sumă, având în vedere că lasă naţionala Spaniei pentru echipa de pe Wanda Metropolitano.

Prin schimbarea lui Diego Simeone, Atletico Madrid vrea şi o schimbare a stilului de joc, de la defensivul "Cholo" la "tiki-taka" a lui Luis Enrique.

Diego Simeone a preluat-o pe Atletico Madrid în decembrie 2011, iar de atunci se află pe banca echipei "rojiblanco", cu care a câştigat, printre altele, două titluri de campion, două Europa League şi, de asemenea, a jucat de două ori finala Ligii Campionilor, ambele pierdute în faţa Realului.

Afla mai multe despre: luis enriquediego simeoneatletico madridantrenor 

viewscnt
Articole similare