Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, maşinărie de bani la PSG: 700 de milioane € au produs francezii cu superstarul argentinian!

Messi, maşinărie de bani la PSG: 700 de milioane € au produs francezii cu superstarul argentinian!

PSG

Comentarii

Leo Messi (35 de ani) e pe punctul de a-şi pune semnătura pe un nou contract cu PSG, club unde a ajuns gratis în 2021, după ce Barcelona l-a lăsat să plece pentru că nu i-a putut prelungi înţelegerea din cauza problemelor financiare.

Messi şi PSG îşi continua "mariajul" şi în 2023 încolo, după primul contract semnat în vara lui 2021. Noul contract al lui Messi va fi unul gigant, dar argentinianul a şi produs bani pentru echipai din capitala Franţei.

Messi, maşinărie de bani la PSG: 700 de milioane € au produs francezii cu superstarul argentinian!

Actuala înţelegere dintre Messi şi PSG e setată să expire în vara lui 2023, dar se pare că argentinianul a ales să continue pe Parc des Princes. Şeicii îi pregătesc un nou contract pe care să-şi pună semnătura, un contract-gigant, iar între timp presa din Spania a aflat câţi bani a produs PSG cu Messi.

Suma e ameţitoare: 700 de milioane de euro, scrie Marca, publicaţie care anunţă că Parisul a atras zece sponsori noi de când a semnat cu superstarul argentinian.  Dior, Gorillas, Crypto.com, PlayBetR, GOAT, Snart Good Thins, Volt, Big Cola, Sports Water şi Autohero prin venirea argentinianului şi venituri de 700 de milioane de euro numai datorită lui!

S-au vândut mai mult de un milion de tricouri ale campioanei Franţei, dintre care 60 la sută cu numele şi numărul 30 al lui Messi.

Contractele între 3 şi 5 milioane au crescut şi au devenit de la 5 la 8 milioane într-un boom extraordinar. Imaginea clubului a avut de câştigat pe plan internaţional. A crescut şi cererea de tricouri cu 30 spre 40%, costul unei bucăţi oscilând între 90 şi 160 de euro. PSG a semnat un contract cu Nike de 75 de milioane anual, care este valabil până în 2032.

Afla mai multe despre: messileo messicontractpsgbani 

viewscnt
Articole similare