Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mereu critică”. Alungat de Gigi Becali, jucătorul îi dă replica: ”Când te duci la FCSB, e imposibil să ai 50 de meciuri bune”

”Mereu critică”. Alungat de Gigi Becali, jucătorul îi dă replica: ”Când te duci la FCSB, e imposibil să ai 50 de meciuri bune”

FCSB

Comentarii

Andrei Miron (28 de ani) a oferit detalii despre perioada petrecută la FCSB. Fundaşul central a detaliat şi ce relaţie a avut cu patronul echipei, Gigi Becali.

Andrei Miron a petrecut mai bine de doi ani la FCSB (februarie 2020 - iulie 2022). Despărţirea a venit în vara anului trecut, când a decis să îşi rezilieze contractul cu vicecampioana României.

Acesta a dorit o experienţă peste hotare, astfel că a semnat cu israelienii de la Hapoel Haifa, unde nu a stat însă foarte mult, nici trei luni.

Ajuns din nou liber de contract, fundaşul central a revenit în România la sfârşitul lunii octombrie şi s-a alăturat formaţiei U Cluj, unde încă nu a apucat să debuteze.

Pus pe liber de FCSB, Andrei Miron a avut câteva cuvinte pentru Gigi Becali: ”La fiecare greşeală eşti expus”

Chestionat cu privire la şederea sa la FCSB, Andrei Miron a detaliat cum a fost aceasta şi cum a decurs relaţia cu Gigi Becali, din partea căruia, aşa cum era de aşteptat, inclusiv el a primit reproşuri.

”A fost o perioadă frumoasă. Am trăit multe momente frumoase, altele mai puţin frumoase. E o echipă foarte bună şi înveţi foarte multe lucruri. Joci cu fotbalişti de mare calitate lângă tine, e o experienţă utilă pentru oricine.

Trebuie să fii conştient, când te duci acolo, că la fiecare greşeală eşti expus. E clar că la Steaua este presiune din partea presei, din partea conducerii, pentru că mereu se caută performanţă. Pentru fundaşi e şi mai greu.

N-am discutat niciodată cu Gigi Becali faţă în faţă. Dânsul mereu critică. Unii jucători sunt afectaţi, alţii nu. Eu sunt genul care nu se lasă afectat. Când te duci la Steaua (n.r. FCSB), e imposibil să joci 50 de meciuri bune.

O să mai fie şi meciuri în care nu poţi juca OK, trebuie să te aştepţi la critici, să treci peste ele şi să demonstrezi că meriţi locul acolo.

Pe mine m-a ajutat mult experienţa FCSB, acum am 28 de ani şi încă pot progresa. Am nevoie de ritm, apoi voi arăta de ce sunt capabil”, a declarat Miron, conform Gsp.

Andrei Miron a adunat 69 de meciuri la FCSB, iar anterior a mai trecut pe la FC Botoşani (2015-2020) şi Oţelul Galaţi (2014-2015).

Afla mai multe despre: fcsbandrei miron 

viewscnt
Articole similare