Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A reacţionat fotbalistul care i-a devenit "client" lui Gigi Becali la FCSB: "Nu e ceva nou. Am avut probleme"

A reacţionat fotbalistul care i-a devenit "client" lui Gigi Becali la FCSB: "Nu e ceva nou. Am avut probleme"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a obişnuit jucătorii cu criticile sale, iar unul dintre aceştia a recţionat, la plecarea de la echipă.

Andrei Miron, după ce a fost critiat de Gigi Becali

Andrei Miron nu a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB. Jucătorului i-a fost reziliat contractul, care urma să expire în iarnă, astfel că a ales să meargă la Hapoel Haifa.

Înainte de a părăsi România, fundaşul central a vorbit deschis despre criticile lui Gigi Becali care i-au fost adresate. Andrei Miron a fost învinovăţit, printre altele, pentru titlul pierdut, el fiind cel care l-a scăpat din marcaj pe fotbalistul Voluntariului la faza din care ilfovenii au egalat din offside. 

"Este un club cu pretenţii foarte mari. La orice greşeală eşţi taxat, mai ales dacă eşţi fundaş. Este un club care joacă ofensiv, eşţi expus în dueluri unu contra unu. Dacă eşti la un club mai mic, nu eşti aşa mediatizat. Dacă greşeşţi la Steaua (n.r. - FCSB), se vede imediat greşeala, presa scrie foarte mult despre FCSB.

(n.r. - despre declaraţiile lui Gigi Becali la adresa sa) Depinde de fiecare jucător. Eu sunt un jucător care n-a avut niciodată o problemă cu declaraţiile patronului şi după primul meci am avut foarte mari probleme. Mai mult mă gândeam la familie, pentru că părinţii mai citeau prin presă şi se simţeau... 

Sunt jucători tineri pe care îi afectează foarte mult, dar când vii la FCSB trebuie să-ţi asumi lucrul acesta. Poţi să faci 10 meciuri bune şi, dacă în unul greşeli, trebuie să te aştepţi că pot veni critici. Trebuie să reacţionezi, să te ridici singur şi să aştepţi următorul meci, să demonstrezi că meriţi să îmbraci tricoul Stelei (n.r. - FCSB-ului)", a declarat Andrei Miron la plecarea spre Israel. 

De asemenea, apărătorul a fost întrebat dacă le-ar recomanda jucătorilor tineri să vină la FCSB. Andrei Miron i-a încurajat, dar le-a transmis un avertisment. 

"Da, dacă au încredere în ei şi vor să facă mare performanţă, să vină la Steaua (n.r. - FCSB) şi să joace, să facă sezoane bune şi ai alte porţi deschise. Patronul stă cu gura pe ei de când e Gigi Becali în fotbal, nu e ceva nou. Cei care vin acolo vă spun sigur că se gândesc la chestia asta şi, când accepţi să te duci acolo, trebuie să fii conştient şi de chestiile astea. 

Nu ştiu cum se implică patronul la club, se implică clar, pentru că sunt şi schimbări de jucători, e clar că se implică. Trebuie să-ţi asumi chestiile astea",  a adăugat Andrei Miron. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrei miron 

viewscnt
Articole similare