Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prietenii lui Pique nu o înghiţeau pe Shakira. Ce poreclă i-au pus artistei: "Nu s-a împrietenit cu nimeni"

Prietenii lui Pique nu o înghiţeau pe Shakira. Ce poreclă i-au pus artistei: "Nu s-a împrietenit cu nimeni"

Diverse

Comentarii

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume s-a destrămat după 12 ani de relaţie. Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit după ce artista columbiană a aflat că Pique e infidel, iar presa din Spania scoată la iveală detalii din mariajul celor doi. Se pare că Shakira avea o poreclă printre prietenii fundaşului Barcelonei, de care aceasta n-a reuşit să se apropie.

Shakira şi Gerard Pique, unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite cupluri din lume, au anunţat că se despart după ce spaniolii au aflat că fotbalistul a fost infidel. Presa din Spania a aflat ce poreclă avea Shakira în grupurile de prieteni ale lui Pique.

Prietenii lui Pique nu o înghiţeau pe Shakira. Ce poreclă i-au pus artistei: "Nu s-a împrietenit cu nimeni"

Jurnalista Lorena Vazquez de la MARCA a aflat că Shakira nu se simte foarte bine în Barcelona, deoarece nu are prieteni. Celebra artistă din Columbia nu a reuşit să se apropie de niciunul dintre grupurile de prieteni ai lui Gerard Pique, de care s-a despărţit recent din cauza infidelităţii fotbalistului.

Potrivit sursei citate, Shakira vrea să se mute din Barcelona în Miami pentru că nu mai are nicio legătură cu oraşul acum. În plus, conform aceleiaşi surse, prietenii lui Pique nu o suportaru pe Shakira, căreia îi puseseră şi o poreclă "Patroana".

Toţi cei din anturajul lui Pique o ştiau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută faţă de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viaţă a lui Pique, nici cu celelalte soţii alte jucătorilor Barcelonei. Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început.

Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulţi prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relaţie bună. Vrea să evite presa şi crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona.”, notează spaniolii de la MARCA.

Afla mai multe despre: shakirapiqueporecla 

viewscnt
Articole similare