Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul criticat de Gigi Becali după ultimul meci al FCSB-ului din actualul sezon: ”Să mă ierte, dar numai când îl văd!”

Jucătorul criticat de Gigi Becali după ultimul meci al FCSB-ului din actualul sezon: ”Să mă ierte, dar numai când îl văd!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins cu 3-1 pe CFR Cluj, la Buzău, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Jocul a fost întrerupt pentru scurt timp în primele minute, din cauza petardelor aruncate pe teren de suporteri. Tehnicianul Dan Petrescu nu a fost pe banca echipei campioane, el spunând la conferinţa de presă dinaintea confruntării că este obosit şi nu se simte bine.

După un nou sezon în care a ratat titlul, Gigi Becali a analizat situaţia echipei sale şi a spus că nu este mulţumit de compartimentul defensiv al formaţiei.

Becali spune că va mai cumpăra un fundaş central dacă va ajunge în faza grupelor cupelor europene şi l-a criticat pe Miron. Gigi Becali a spus că a dorit să îl cumpere pe Andrei Burcă în trecut, dar a fost sfătuit să nu o facă. 

”Să mă ierte, dar numai când îl văd!”

”Ca să iei jucători de mare valoare trebuie să dai milioane. O să spuneţi că şi eu am nevoie de fundaşi centrali. Am nevoie, pentru că dacă mai joc cu fundaşii ăştia centrali, nu am nicio şansă în cupele europene, să luăm neapărat poate unul, vedem dacă ne calificăm. Nu e niciunul în Liga 1 să îmi placă. 

Burcă e fundaş central, mie mi-a plăcut, nu l-am luat. Am fost fraier atunci. Îl vedeam mare şi puternic, şi ambiţios, am vrut să îl iau, am fost influenţat, nu contează, l-am luat după aia pe Miron. Miron, să mă ierte, dar numai când îl văd... Cum să treacă ăsta aşa de tine, mă, să îţi dea gol?

Chiar dacă a fost în ofsaid, dacă măcar e în ofsaid, lasă-l sau dacă nu e...cum stai? Nu mai contează, trebuie fundaş central şi posibil un atacant. Miron dacă vrea să plece, pleacă. Am vorbit cu impresarul: 'da, bă, ia-l'. Mai are şase luni, dacă nu ia-l”, a spus Gigi Becali, la PRO Arena. 

Clasament: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 56, 3. Universitatea Craiova – 48, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: gigi becali-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare