Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la FCSB, la un pas de bătaie la un antrenament! MM Stoica a văzut tot: ”Era pe pariuri” | EXCLUSIV

Doi jucători de la FCSB, la un pas de bătaie la un antrenament! MM Stoica a văzut tot: ”Era pe pariuri” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a povestit un episod necunoscut de la un antrenament al FCSB-ului, când doi jucători au fost la un pas de bătaie, în timpul unei 'miuţe' de la finalul şedinţei de pregătire, incidentul fiind trecut cu vederea de managerul general al vicecampioanei.

Coechipieri la FCSB în perioada 2016-2017, Gabi Tamaş (39 de ani) şi Gabi Enache (32 de ani) au fost la un pas de bătaie la un antrenament al echipei.

Cei doi au participat la o 'miuţă' în urma unui antrenament, 'miuţă, pe care fotbaliştii o luau foarte în serios, ajungând chiar să parieze pe meciuri şi se îşi dea silinţa pe teren.

”Ce să facă, să se zgârie pe faţă, să se scuipe?”

La un moment dat, Gabi Tamaş s-a enervat şi şi-a lovit coechipierul, dar Enache nu a dat înapoi, iar spiritele s-au liniştiti rapid.

MM Stoica a văzut tot incidentul, dar a ales să nu aplice sanţiuni vreunuia dintre jucători, întrucât nu consideră că astfel trebuie pedepsite astfel de evenimente.

Managerul general al vicecampioanei a recunoscut că a închis de mai multe ori ochii atunci când a văzut bătăi la antrenamente, considerând că aşa se descarcă jucătorii.

Tamaş şi Enache, la un pas de bătaie la antrenament

Făceam astea (n.r. 'miuţe') la sfârşit. Era chiar pe pariuri, se băgau 'materiale', era ok. O dată, era să se bată Tamaş cu Enache şi am apreciat faptul că Enache nu a dat înapoi!

Nu s-au bătut, s-au oprit amândoi, dar nu s-a speriat Enache... (n.r. se poate ajunge la chestiuni de genul acesta când sunt mize) Nu e problemă, da, e ok.

Eu vă dau cuvântul meu de onoare că am prins bătăi şi am închis ochii, <<bă, nu ştiu, nu am văzut, nu amendez>>. Sunt bărbaţi, ce să facă? Să se zgârie pe faţă? Să se scuipe?

(n.r. nu se pot dezvolta animozităţi?) Nu, nu. La antrenament, e ok, te descarci. Nu îmi plăcea când se juca rummy sau poker, acolo, dacă mizele sunt mari, se pot dezvolta animozităţi”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

81 de apariţii, cinci goluri şi şase pase decisive a însumat Gabi Enache la FCSB, câştigând o Cupă a Ligii, în timp ce Gabi Tamaş a strâns 72 de meciuri, două goluri, şase assist-uri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi un titlu în tricoul roş-albastru.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare