Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauză de 200 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo? Al Nassr, reacţie oficială în urma zvonurilor apărute despre starul portughez

Clauză de 200 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo? Al Nassr, reacţie oficială în urma zvonurilor apărute despre starul portughez

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Contractul semnat pe 30 decembrie de starul portughez Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică "niciun fel de angajament faţă de vreo candidatură la Cupa Mondială", a subliniat clubul saudit, referindu-se la candidatura lansată de Arabia Saudită alături de Grecia şi Egipt pentru turneul final din 2030.

"Al-Nassr FC doreşte să clarifice că, având în vedere ştirile publicate, contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială. Obiectivul principal este Al-Nassr şi munca alături de coechipierii săi, pentru a ajuta clubul să obţină performanţe" , se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului saudit.

Potrivit presei internaţionale, contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al Nassr, a cărui valoare nu a fost dezvăluită oficial, ar include încă 200 de milioane de euro pentru ca jucătorul să promoveze candidatura comună a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030.

Această candidatură, care se aşteaptă să fie condusă de Arabia Saudită şi care include Grecia şi Egipt, pentru găzduirea turneului final din 2030, concurează cu cea comună a Spaniei, Portugaliei şi Ucrainei, precum şi cu cea sud-americană, compusă din Argentina, Chile, Uruguay şi Paraguay.

Afla mai multe despre: al nassr 

viewscnt
Articole similare