Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Messi se va transfera în Arabia Saudită şi vă pot spune şi la ce echipă!” Nasser Al-Attiyah, declaraţie uluitoare

”Messi se va transfera în Arabia Saudită şi vă pot spune şi la ce echipă!” Nasser Al-Attiyah, declaraţie uluitoare

PSG

Comentarii

Lionel Messi se va transfera şi el în Arabia Saudită, susţine pilotul qatarez Nasser Al-Attiyah - campion în Raliul Dakar şi liderul la zi al competiţiei.

Cristiano Ronaldo a dat peste cap toate estimările financiare din fotbal după ce a semnat cu Al Nassr pentru un salariu incredibil, 200 de milioane de dolari pe sezon.

Pe urmele lui ar urma să calce şi Lionel Messi, spune Nasser Al-Attiyah, membru al familiei emirului din Qatar şi campion în Raliul Dakar.

O altă bombă pe piaţa transferurilor? Messi ar urma să se transfere în Arabia Saudită

Nasser Al-Attiyah este campion în exerciţiu în Raliul Dakar, clasa auto. În vârstă de 52 de ani, el se trage însă dintr-o familie cu foarte mulţi bani, cea care conduce Qatarul.

Familia lui deţine clubul Al Sadd, din Qatar, echipă la care a jucat Xavi pe final de carieră. De altfel, el spune că are o relaţie de prietenie cu actualul antrenor al Barcelonei.

Din familia lui Nasser Al-Attiyah face parte şi patronul lui PSG, astfel că pilotul qatarez este destul de informat despre lumea fotbalului.

Nasser Al-Attiyah lansează astfel o informaţie foarte surprinzătoare. El spune că, în maximum jumătate de an, Messi se va transfera şi el în Arabia Saudită, precum Cristiano Ronaldo.

Nasser Al-Attiyah susţine că ştie şi numele clubului care ar urma să-l transfere. Este vorba despre Al Hilal, club care a fost antrenat în anii trecuţi şi de Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf şi Răzvan Lucescu:

”Lui Messi îi este greu să revină la Barca. PSG este foarte puternic din puncte de vedere economic, are un bilanţ bun şi un plan foarte clar.

Din ce văd eu acum, cu Al Nassri care l-a transferat pe Cristiano Ronaldo cu o nebunie de milioane de dolari, sunt sigur că Messi, în câteva luni, 3-6 luni, un din club din Arabia Saudită îl la semna. O să vedeţi. Şi vă pot spune şi ce echipă: sunt sigur că Al Hilal va face asta.

(Dar de ce eşti aşa sigur?) Aşa simt. (Ai şi alte informaţii?) Nimic altceva, crede-mă (n.r. râde). Nu se va întoarce la Barca. Va merge în Arabia Saudită ca şi Cristiano”, a spus Nasser Al-Attiyah, într-un interviu pentru El Mundo Deportivo.

De ce aruncă Arabia Saudită sute de milioane de euro pe salariile unor staruri din fotbal

Fotbalul din Arabia Saudită a dat o lovitură de imagine de proporţii după ce a reuşit să-l transfere pe Cristiano Ronaldo.

Însă şi costurile au fost pe măsură. Potrivit presei internaţionale, starul portughez a acceptat această ofertă după ce a primit un salariu anual de 200 de milioane de euro.

În aceeaşi idee, Nasser Al-Attiyah susţine că şi Al Hilal ar urma să-l transfere pe Lionel Messi. Rolul celor două legende ale fotbalul ar urma să fie însă mult mai important decât rezultatele pe care le pot obţine.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi ar urma să fie ambasadorii Arabiei Saudite în tentativa acestei ţări de a organiza Cupa Mondială din 2030 sau din 2034.

Pentru a-şi atinge scopul, Arabia Saudită este gata să plătească extrem de mulţi bani:

”Arabia Saudită vrea să găzduiască Cupa Mondială. Aţi văzut în ţara mea, Cupa Mondială din Qatar a fost incredibilă şi acum toată lumea împinge Arabia Saudită să găzduiască Mondială din 2030”, a mai spus Nasser Al-Attiyah pentru El Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare