You are here:

EXCLUSIV | Giovanni Becali anunţă un transfer la FCSB: ”Vrea să câştige campionatul”

EXCLUSIV | Giovanni Becali anunţă un transfer la FCSB: ”Vrea să câştige campionatul”

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali a confirmat negocierile dintre FCSB şi Rakow pentru împrumutul lui Deian Sorescu. Fotbalistul de 25 de ani urmează să evolueze la vicecampioana României, cel puţin până în vară, dacă polonezii vor accepta condiţiile propuse de Gigi Becali.

"Da, urmează să luăm acordul de la polonezi. E vorba despre un împrumut gratuit pentru următoarele şase luni, cu opţiune de cumpărare definitivă, la finalul lunii mai. Sorescu va avea acelaşi salariu ca acolo, în Polonia, pentru că vrea să câştige campionatul, vrea să fie mai mult în vederea antrenorilor federali.

Dacă va fi bine pentru ambele părţi, apoi se poate semna un contract pe încă doi sau trei ani. Dacă nu, se întoarce în Polonia, pentru că Sorescu mai are contract pe încă doi ani. Depinde acum când îşi vor da acordul şi polonezii" , a declarat Giovanni Becali pentru Orange Sport.

Deian Sorescu, la FCSB

Gigi Becali este foarte aproape de a da una dintre cele mai importante lovituri din ultimele sezoane. Patronul FCSB-ului a demarat negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu sub comanda lui Mihai Pintilii, iar jucătorul şi-a dat deja acceptul pentru o eventuală revenire în Superligă.

Fără transfer în actuala perioadă de mercato din iarnă, FCSB poate începe în forţă campania de achiziţii. Sorescu doreşte să plece din Polonia şi le-a transmis deja acest lucru oficialilor lui Rakow, aceştia dorind şi ei, în acelaşi timp, să se despartă de mijlocaşul român.

Surpriză totală în Superligă. Deian Sorescu şi-a dat acceptul şi urmează să semneze cu FCSB

Lider detaşat în campionatul Poloniei, alături de Rakow, Deian Sorescu nu are o relaţie bună cu antrenorul, iar acum poate veni sub formă de împrumut în România. Gigi Becali l-a convins pe mijlocaş, astfel că mutarea a devenit doar o chestiune de timp, urmând ca oficialii polonezi să-şi dea şi ei acordul.

Dacă Sorescu are evoluţii bune în tricoul FCSB-ului, Gigi Becali are şi opţiunea unui transfer definitiv, din vară, când ar trebui să plătească 800 de mii de euro în schimbul fotbalistului, fix aceeaşi sumă pe care a plătit-o şi Rakow în ianuarie 2022, când l-a transferat pe român de la Dinamo.

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare