Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală în Superligă. Deian Sorescu şi-a dat acceptul şi urmează să semneze cu FCSB

Surpriză totală în Superligă. Deian Sorescu şi-a dat acceptul şi urmează să semneze cu FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB este aproape de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Gigi Becali este în negocieri avansate pentru a-l aduce la echipă pe Deian Sorescu, jucătorul fiind de acord să semneze cu vicecampioana României.

Gigi Becali este foarte aproape de a da una dintre cele mai importante lovituri din ultimele sezoane. Patronul FCSB-ului a demarat negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu sub comanda lui Mihai Pintilii, iar jucătorul şi-a dat deja acceptul pentru o eventuală revenire în Superligă.

Fără transfer în actuala perioadă de mercato din iarnă, FCSB poate începe în forţă campania de achiziţii. Sorescu doreşte să plece din Polonia şi le-a transmis deja acest lucru oficialilor lui Rakow, aceştia dorind şi ei, în acelaşi timp, să se despartă de mijlocaşul român.

Surpriză totală în Superligă. Deian Sorescu şi-a dat acceptul şi urmează să semneze cu FCSB

Lider detaşat în campionatul Poloniei, alături de Rakow, Deian Sorescu nu are o relaţie bună cu antrenorul, iar acum poate veni sub formă de împrumut în România. Gigi Becali l-a convins pe mijlocaş, astfel că mutarea a devenit doar o chestiune de timp, urmând ca oficialii polonezi să-şi dea şi ei acordul.

Dacă Sorescu are evoluţii bune în tricoul FCSB-ului, Gigi Becali are şi opţiunea unui transfer definitiv, din vară, când ar trebui să plătească 800 de mii de euro în schimbul fotbalistului, fix aceeaşi sumă pe care a plătit-o şi Rakow în ianuarie 2022, când l-a transferat pe român de la Dinamo.

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare