Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiar. MM a recunoscut conflictele violente de la FCSB: ”Sunt bărbaţi, ce să facă?!” | EXCLUSIV

Dezvăluiri din vestiar. MM a recunoscut conflictele violente de la FCSB: ”Sunt bărbaţi, ce să facă?!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fotbalul oferă multe momemente tensionate chiar între jucătorii care sunt colegi de echipă. S-a întâmplat şi la FCSB, aşa cum a dezvăluit şi MM Stoica, ieri, în direct, la Orange Sport.

Dezvăluiri din vestiar. MM a recunoscut conflictele violente de la FCSB: ”Sunt bărbaţi, ce să facă?!” | EXCLUSIV

Ieri, MM Stoica a vorbit, în direct, la Orange Sport despre competitivitatea de la antrenamentele echipei şi la concursul pe care vicecampioana îl organizează acum în cantonamentul din Antalya. 

Cu această ocazie, MM Stoica, managerul general de la FCSB, şi-a adus aminte de incidentul dintre Florin Tănase şi Sulley Muniru. Mai exact, în anul 2017, Gigi Becali l-a dat afară pe Muniru, după ce acesta l-a lovit cu pumnul pe Tănase.

Pe lângă incidentul dintre cei doi, MM a pomenit şi de un alt conflict: între Gabi Enache şi Gabi Tamaş, unul care nu a escaladat.

"Ţin minte că odată erau să se bată Tamaş cu Enache. Şi am apreciat faptul că Enache nu a dat înapoi. Nu s-au bătut, s-au oprit amândoi.

Nu e problemă. Da, e ok! Eu vă dau cuvântul meu de onoare că am prins bătăi şi am închis ochii. Am zis: 'Băi, nu ştiu, nu am văzut, nu amendez'. Sunt bărbaţi, ce să facă?! Să se zgârie pe faţă? Să se scuipe? Nu se dezvoltă animiozităţi, nu!.

A, nu ce s-a întâmplat cu Sulley Muniru atunci, care a venit şi l-a lovit pe Tănase, care stătea pe scaun. După ce semicertaseră la antrenament. Aia nu, l-a lovit în vestiar, la revedere, să fii sănătos! Tănase a rămas blocat, a venit şi l-a lovit fără nicio...

S-a discutat atunci la momentul ăla. Jucătorii au intervenit, i-a despărţit... adică ce să despartă, că nu se face aşa ceva. Dar la antrenamente chiar e ok, te descarci, nu e problemă. Mie nu îmi placea când se juca rummy sau poker, pentru că dacă mizele erau mari, acolo se pot dezvolta animozităţi. Nu e ok, dar la miuţe nu e problemă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Am frisoane când aud asta!”. MM Stoica, ironii şi critici la adresa lui Lucian Burchel | VIDEO EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare