Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wesley Sneijder a râs când a aflat pe cine vrea Manchester United pentru a îl înlocui pe Cristiano Ronaldo: ”Trebuie să fie vorba de o farsă”

Wesley Sneijder a râs când a aflat pe cine vrea Manchester United pentru a îl înlocui pe Cristiano Ronaldo: ”Trebuie să fie vorba de o farsă”

Manchester United

Comentarii

Wesley Sneijder (38 de ani) râde de interesul celor de la Manchester United pentru compatriotul Wout Weghorst (30 de ani). Fostului mare internaţional olandez îi vine greu să creadă cum un club de un asemenea statut poate dori un atacant de plan secund.

Manchester United a scăpat de Cristiano Ronaldo, care a semnat cu saudiţii de la Al Nassr, iar pentru a îl înlocui, îl doreşte pe Wout Weghorst, atacantul celor de la Beşiktaş.

Wesley Sneijder a luat în derâdere interesul lui Manchester United pentru Wout Weghorst: ”Trebuie să fie vorba de o farsă”

Când a auzit vestea acestei dorinţe a ”diavolilor roşii”, Wesley Sneijder a avut o reacţie ironică.

Fostul mare mijlocaş nu înţelege cum Manchester United se poate interesa de un atacant precum Weghorst, care nu a demonstrat aproape nimic în Premier League, pe vremea în care era la Burnley.

”Cred că au văzut trucul cu lovitura liberă de la meciul cu Argentina, pentru că ei nu mai cad în capcană la aşa ceva în Anglia.

În ceea ce priveşte strict profilul său de atacant, este el cineva pe care United îl aşteaptă? Mi-e greu să cred aşa ceva.

Ei au alţi 300 de jucători la fel ca el în Premier League. Trebuie să fie vorba de o farsă. Nu poate fi ceva adevărat”, a declarat Sneijder, citat de Voetbalprimeur.

Wout Weghorst a jucat la Burnley în prima jumătate a anului 2022. În 20 de apariţii în Premier League a dat două goluri şi trei pase decisive, iar echipa a retrogradat în Championship.

Weghorst a devenit cunoscut lumii fotbalului în timpul Campionatului Mondial din Qatar, în urma episodului cu Lionel Messi, după sfertul de finală Olanda - Argentina.

Afla mai multe despre: manchester unitedcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare