Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Post cu probleme pentru Rapid? Unde ar putea avea nevoie de întăriri giuleştenii în contextul luptei la titlu: ”Acolo să spui că ar fi descoperiţi” | EXCLUSIV

Post cu probleme pentru Rapid? Unde ar putea avea nevoie de întăriri giuleştenii în contextul luptei la titlu: ”Acolo să spui că ar fi descoperiţi” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit o stagiune de succes până acum şi încă este în cărţi pentru podium, dacă nu chiar pentru titlu. Totuşi, giuleştenii ar putea avea de suferit dacă unul dintre Cristi Săpunaru (38 de ani) sau Dragoş Grigore (36 de ani) suferă vreo accidentare gravă.

Sub comanda lui Adi Mutu, Rapid a reuşit să se înscrie la lupta pentru câştigarea Superligii în această stagiune, fiind la şapte puncte de liderul Farul, cu nouă etape rămase până la play-off.

Dacă diferenţa ar rămâne aceasta, giuleştenii ar începe play-off-ul la doar patru puncte de lider, condiţii în care ar putea cu siguranţă să pună mâinile pe titlu.

”Acolo să spui că ar fi descoperiţi”

Lotul giuleştenilor este destul de numeros, însă MM Stoica a identificat postul pe care Rapid ar putea avea probleme, în cazul în care unul dintre titulari suferă vreo accidentare.

Zona ”periculoasă” pentru giuleşteni este centrul apărării, în opinia managerului general de la FCSB. Dragoş Grigore şi Cristi Săpunaru sunt titularii de drept, dar aceştia au totuşi o vârstă.

În cazul în care unul dintre ei se accidentează, Paul Iacob sau Cristi Ignat ar face pasul în primul 11, în timp ce o variantă de avarie ar putea fi Alex Albu.

Postul de fundaş central, cu probleme pentru Rapid?

Să spui că la fundaşi centrali, ca mai toate echipele, ar fi descoperiţi. În sensul că sunt Săpunaru şi Dragoş Grigore, care au o vârstă, dar sunt titularii clari, iar pe bancă sunt Paul Iacob, care a jucat sporadic şi doar când nu au fost Săpunaru sau Grigore, şi un copil, Ignat.

În rest, mai e Albu, care poate să joace acolo, dar ei nu au patru fundaşi centrali. Dar spune-mi şi mie, dacă discutăm de spaţiul carpato-danubiano-ponitc, ce fundaşi centrali ar putea suscita interes?”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În afara primei etape, când a fost suspendat, Cristi Săpunaru s-a aflat pe teren în fiecare minut al fiecărei partide disputate de Rapid în acest sezon al Superligii.

La rândul său, Dragoş Grigore a fost pe teren în 17 dintre cele 21 de runde jucate până acum, deşi a mai fost şi înlocuit pe final de meci de câteva ori, spre deosebire de căpitanul Rapidului.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare