Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Moartea în chinuri a căprioarei”. Metoda vicleană prin care Dan Petrescu îşi motiva toţi jucătorii să lupte pentru un loc de titular | EXCLUSIV

”Moartea în chinuri a căprioarei”. Metoda vicleană prin care Dan Petrescu îşi motiva toţi jucătorii să lupte pentru un loc de titular | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a povestit cum reuşea Dan Petrescu (55 de ani) să îşi ţină toţi jucătorii de la Unirea Urziceni montaţi şi determinaţi să se lupte pentru un loc de titular, folosind o metodă vicleană.

Cu cinci titluri de campion în palmares, patru alături de CFR Cluj şi unul alături de Unirea Urziceni, Dan Petrescu este cu siguranţă cel mai de succes antrenor român din ultimii 15 ani.

”Bursucul” a avut parte de un succes incredibil în ţară, iar totul a început la Urziceni, când actualul tehnician al campioanei reuşea să conducă micuţa echipă către un triumf neaşteptat în Liga 1.

”Moartea în chinuri a căprioarei”

Un mare atu al Unirii în acea vreme era că fiecare dintre jucători era complet motivat, montat şi determinat meci de meci, pentru a demonstra că merită să îşi păstreze locul în primul 11 sau măcar în lot.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit metoda vicleană prin care ”Bursucul” reuşea să creeze o competiţie acerbă la club, între toţi jucătorii.

Pe lângă primele primite de la club de titluari, Dan Petrescu ”rezerva” un antrenament de coşmar în ziua meciului pentru fotbaliştii care nu prindeau lotul de 18 jucători, astfel că marea bătaie era pentru a evita şedinţele de pregătire ”semnate 'Nicolae Labiş'”

Antrenamentele de coşmar, metoda vicleană prin care Dan Petrescu îşi motiva jucătorii

Pentru Petrescu, ar fi ideal să aibă 80 de jucători, nu ar avea niciun fel de problemă, Petrescu găseşte soluţii la orice! Dar ştii ce se întâmplă? Eu spun ce făcea la Urziceni.

Făcea o asemenea competiţie între jucători... dacă nu prindeai lotul, de 18, cum era pe vremea aia, erai terminat, pentru că făceai în ziua meciului, celălalţi jucau, antrenament semnat 'Nicolae Labiş'.

Moartea căprioarei, moartea în chinuri a căprioarei! Eu făcusem un sistem care prevedea că fiecare jucător care intra în teren avea primă, avea bonus substanţial.

1000 de euro, pe vremea aia, doar că păşeşti în teren. 14 jucători luau câte 1000 de euro la fiecare meci. Ceilalţi nu luau.

Şi, când aveai 5000 salariul şi luai 4000 de euro pe lună că ai păşit pe teren la patru meciuri, îţi dublai salariul. Şi aia conta foarte mult. Dar, într-adevăr, un patron care a înţeles”, a dezvăluit MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare