Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transferul anunţat de CFR Cluj! Fotbalistul a revenit în Gruia

OFICIAL | Transferul anunţat de CFR Cluj! Fotbalistul a revenit în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă să transfere, înainte de startul pregătirii de iarnă. Campioana României a anunţat revenirea unui fotbalist care a câştigat trofee în Gruia.

Andrei Peteleu a semnat cu CFR Cluj

Dan Petrescu continuă să întărească echipa, pentru încă un titlu în Superligă. Anton Maglica şi Bogdan Ţîru au fost anunţaţi oficial la CFR Cluj, iar următoarea mutare a fost oficializată luni. 

CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului lateral Andrei Peteleu (30 de ani), revenit în România, din Ungaria. După ce l-a anunţat pe apărătorul român, clujenii se pregătesc să-l prezinte şi pe Ermal Krasniqi (24 de ani), un mijlocaş pe care Dan Petrescu l-a cerut în Gruia şi pe care l-a întâlnit în dubla cu Ballkani, din grupa de Conference League. 

"Bine ai revenit, Andrei Peteleu!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Kisvárda FC au ajuns la un acord privind transferul fundaşului lateral, Andrei Peteleu, în Gruia

Fundaşul lateral se întoarce după trei ani la echipa noastră, alături de care a câştigat Supercupa României (2019), dar şi Campionatul României (2018, 2019). Din luna august 2021, Andrei Peteleu a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Kisvárda.

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!", a anunţat campioana României. 

 

Afla mai multe despre: andrei peteleucfr cluj 

viewscnt
Articole similare