Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principala problemă a antrenorilor de la FCSB. Un fost fotbalist a dat din vestiar: "Jucătorii nu mai au respect, nu e bine"

Principala problemă a antrenorilor de la FCSB. Un fost fotbalist a dat din vestiar: "Jucătorii nu mai au respect, nu e bine"

FCSB

Comentarii

FCSB a plecat în cantonament fără antrenorul său din acte, iar Cristi Tănase a vorbit despre situaţia inedită din vestiarul vicecampioanei României.

Leo Strizu, antrenorul care deţine licenţa PRO la FCSB, a fost lăsat acasă şi n-a făcut deplasarea în Turcia pentru stagiul de pregătire pe care roş-albaştrii îl efectuează în această perioadă.

De altfel, Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că oficialii FCSB-ului iau în calcul înlocuirea lui Leo Strizu. Despre situaţia inedită din vestiarul vicecampioanei României a vorbit şi Cristi Tănase.

Fostul fotbalist al roş-albaştrilor este sigur că Pintilii a ştiut să lege o relaţie de prietenie cu jucătorii.

"Pintilii a avut şi rezultate. Ştiţi care e ideea? Chiar dacă mai face Gigi Becali câte o schimbare, două, trei, cel mai mult contează ca jucătorii să respecte antrenorul şi să-l asculte. Asta contează cel mai mult!

Nu contează că-l bagă pe ăla sau pe celălalt. Aşa făcea nea Gigi şi înainte, dar, dacă ai personalitate şi ştii cum să pui problema şi să vorbeşti cu jucătorii, eu spun că nu îţi fură nimeni din respect.

Eu am fost la FCSB şi am văzut. Jucătorii nu mai aveau respect faţă de antrenor. Pe Teja l-am prins secund, dar chiar avea personalitate. Dar, în general, dacă jucătorii nu au respect faţă de antrenori, iar la antrenamente şi la meciuri jucătorii spun: <<Dă-te, mă, că oricum joc>>, nu e bine. Aici e cheia, ca antrenorul să reuşească să se impună" , a declarat Cristi Tănase pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare