Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top. A ieşit campion cu FCSB, iar acum a semnat în Europa. Omul adus de urgenţă de Becali, o nouă aventură

Transfer de top. A ieşit campion cu FCSB, iar acum a semnat în Europa. Omul adus de urgenţă de Becali, o nouă aventurăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a luat ultimul său titlu în Superligă în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Din staff-ul roş-albaştrilor făcea atunci parte şi Ciprian Prună, care acum a semnat cu un club din Polonia.

Fost campion naţional la atletism, Ciprian Prună şi-a încheiat cariera de sportiv la începutul anilor 2000 şi a început o nouă activitate. Ca preparator fizic, a lucrat la Sportul Studenţesc, FC Vaslui şi FC Viitorul (n.r. actuala Farul Constanţa), iar din 2014 s-a alăturat staff-ului coordonat de Costel Gâlcă la FCSB.

După cele trei trofee cucerite în primăvara anului 2015, titlul, Cupa României şi Cupa Ligii, Ciprian Prună l-a urmat pe Costel Gâlcă şi la următoarele echipe la care antrenorul a lucrat, printre care Vejle sau cluburile din Golf.

Acum, Ciprian Prună a fost chemat de Octavian Moraru în Polonia. Directorul sportiv l-a convins pe preparatorul fizic să bată palma cu Radomiak Radom, locul 10 din campionatul Poloniei.

Prună îl va înlocui în funcţie pe Michel Huff, care a preferat să lase Polonia pentru o aventură în Rusia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare